Antena Căutare

Jale mare in Galati! Bulibasa judetului s-a stins la varsta de 81 de ani

Jale mare in Galati. Bulibasa judetului s-a stins la cei 81 de ani, dupa mai bine de jumatate de secol de "domnie". De trei zile in cartier nu contenesc bocetele si fanfarele. Istrate Stanescu trebuie sa treaca pe lumea cealalta cu fast mare, asa cum a si trait

Cu servetelele umede in maini si cu hainele de blana pe ele, rudele lui Istrate Stanescu suspina amar. Pe mese, sticle de suc, vin si bere sunt gata sa mai aline din durere. Bocitoarele si-au intrat in ritm, nu au facut nicio pauza de la moartea bulibasei, nu poarta negru. Au aur la gat, la maini si la urechi, dar n-au renuntat nici la fustele lungi si colorate la basmalele inflorite.

Mortului i s-a pregatit un sicriu pe masura rangului, din lemn masiv de bambus, cu doua capace si manere aurite, a fost adus tocmai din Italia si a costat peste 2.500 de euro.

Funeraliile au costat peste 10.000 de euro iar pomana s-a tinut intr-un restaurant. Toata suflarea a fost invitata si n-a lipsit nici bulibasa Iasiului. Acum, Ferdinand, fiul lui Istrate Stanescu va deveni seful comunitatii.

Adina Valean: O reglementare poate fi eficienta fara a fi indreptata impotriva industriei... Companiile de aerotaxi castiga in doua zile cat toate masinile galbene din Bucuresti intr-o luna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x