Antena Căutare

Jale pe drumul spre mare! Accident rutier grav: Sunt mai multe victime! Un bebeluș printre răniți

Un teribil accident rutier a avut loc pe DN39 la ieșire din localitatea Tuzla către Costinești.  Din primele informații furnizate de polițisti, trei autoturisme au fost implicate, mai multe persoane, printre care un bebeluș, fiind rănite grav.

Un teribil accident rutier a avut loc pe DN39 la ieșire din localitatea Tuzla către Costinești. Din primele informații furnizate de polițisti, trei autoturisme au fost implicate, mai multe persoane, printre care un bebeluș, fiind rănite grav.

Potrivit ISU Dobrogea, citat de ziuadeconstanta.ro, au fost mai multe victime, printre care și un bebeluș de șapte luni.

La fața locului au intervenit 3 echipaje Smurd, dar și o autospecială de stingere a incendiilor, pentru că, au spus martorii, au existat scurgeri de combustibil.

Imagini teribile! Ce s-a întâmplat cu tânărul filmat în timp ce a scos o puşcă de airsoft pe geamul unei maşini, lângă T... TRAGEDIE într-un parc din Călărași! Un copil de 11 ani, rănit grav după ce o bucată de fier i-a străpuns capul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x