Antena Căutare

Jale și prăpăd! Aceste două zodii nu se vor înțelege niciodată într-un cuplu!

Poziționate perfect opus pe harta zodiilor, zodia berbec și zodia balanță sunt cât se poate de diferite.

Poziționate perfect opus pe harta zodiilor, zodia berbec și zodia balanță sunt cât se poate de diferite. Dincolo de faptul că berbecul e semn de foc, iar balanța de aer, nativii acestor zodii nu au nicio șansă de înțelegere pe termen lung, deși atracția dintre ei poate fi, în unele cazuri, foarte mare.

Relațiile sunt sortite eșecului

Astrologii știu că zodiile opuse au o atracție specială între ele, însă nu se insistă prea mult pe acest subiect, deoarece acest tip de atracție este de-a dreptul mistuitor. La fel se întâmplă și în cazul berbecilor și balanțelor. Ei pot avea relații frumoase la început, se pot înțelege bine, dar după o anumită perioadă de timp, mai devreme sau mai târziu, despărțirea devine iminentă.

Marte, planeta care guvernează berbecul, face din acest nativ o persoană poate prea geloasă uneori, nervoasă și chiar violentă. Ținând cont de toate aceste defecte vizibile, plăpânda și romantica balanță, guvernată de Venus, nu poate ieși dintr-o astfel de relație decât cu inima frântă.

Aceste două zodii nu se vor înțelege niciodată

Diferențe de personalitate

Și nu este vorba numai de dragoste – Berbecii sunt firi impulsive, vor să treacă repede la acțiune, uneori fără a sta deloc pe gânduri. Balanțele, pe de altă parte, pot face chiar și atacuri de panică dacă le pui să se hotărască asupra unui lucru, rapid. Nativii din balanță nu pot lua decizii aici și acum, ei trebuie să cântărească bine lucrurile, să se gândească la consecințe, să facă calcule și să analizeze orice variantă posibilă.

Acestea sunt cele mai ZGÂRCITE ZODII! Te numeri printre cei cu fermoar la buzunar?

Prioritățile berbecului, de neînțeles pentru balanță

În ceea ce privește cariera, berbecul e mereu în căutarea succesului și este dornic să fie în centrul atenției. Balanța nici nu se poate compara cu berbecul, din acest punct de vedere. Nativii din balanță sunt destul de leneși. Îi admiră de la distanță pe cei care iau atitudine și fac anumite lucruri, dar fug de responsabilitățile mari. Dacă berbecii sunt neînfricați, balanțele sunt foarte temătoare.

Femeile acestea sunt MAESTRE în pat! Topul celor mai bune ZODII când vine vorba de clipe fierbinţi!

Au idealuri total diferite

Un alt motiv pentru care aceste două zodii nu se vor înțelege niciodată e acela că au idealuri diferite. Berbecii visează la lux și la opulență, la succes și la atenție. Balanțele, pe de altă parte, visează la o viață liniștită, nu sunt interesate de valorile materiale, ci mai mult de cele sufletești.

O nouă lege de care orice român trebuie să ştie! Nu mai eşti obligat să arăţi buletinul... Nu ai loc de muncă? Statul îţi dă 40.000 de lei. Iată cum îi poţi obţine!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x