Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Jandarmeria Craiova acuzată că a refuzat să trimită oameni pentru căutarea Alexandrei Măceşanu

O vină în ceea ce privește moartea Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, a avut și Jandarmeria Română, întrucât a refuzat să trimită 20 de oameni pentru a asista la percheziții. 

O vină în ceea ce privește moartea Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, a avut și Jandarmeria Română, întrucât a refuzat să trimită 20 de oameni pentru a asista la percheziții.

Inspectorul șef adjunct al IPJ Olt, Nicolae Eugen Alexe, destituit ulterior de Șeful Poliției Române, chestorul Ioan Buda, încercând să aranjeze percheziția de vineri, de la 6 dimineața, a sunat și la Jandarmerie și a cerut 20 de jandarmi. Adjunctul șefului Grupării Mobile Jandarmi Craiova i-a răspuns inițial că nu are cum, pentru că jandarmii sunt în alt dispozitiv, potrivit informațiilor furnizate în raportul intern al comisiei de anchetă a Ministerului de Interne.

Citește și: Alexandra Măceșanu ar fi în viață! Un vecin a lansat ipoteza că ar fi primit un mesaj de la tânără

”De asemenea, polițistul a dispus șefului S.A.S. să-i pună la dispoziție 2 grupe a câte 7 oameni pentru perchezițiile ce urmau a fi efectuate. Totodată, a luat legătura telefonic cu adjunctul șefului Grupării Mobile Jandarmi Craiova, colonelul Botan, solicitându-i să fie sprijinit cu 20 de jandarmi, însă acesta a refuzat, spunând că are oamenii în dispozitiv. Ulterior, comandantul IJJ Olt, domnul colonel Drejoi, a pus la dispoziție 10 jandarmi în sprijin pentru efectuarea perchezițiilor domiciliare, aceștia prezentându-se la ora 05.30 la sediului Poliției Municipiului Caracal”, se arată în raport.

Cutremurător! Ce poză a postat Alexandra Măceșanu, cu doar câteva zile înainte de-a dispărea (FOTO)

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache, a declarat la Digi24 că a fost o „neînțelegere” și că reprezentantul jandarmeriei Craiova l-a direcționat pe Eugen Alexe către cei de la Olt. Același purtător de cuvânt a declarat însă că nu există o anchetă în acest moment în Jandarmeria Română care să confirme acest lucru.

Recomandari