Antena Căutare

Jandarmeria Craiova acuzată că a refuzat să trimită oameni pentru căutarea Alexandrei Măceşanu

O vină în ceea ce privește moartea Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, a avut și Jandarmeria Română, întrucât a refuzat să trimită 20 de oameni pentru a asista la percheziții. 

O vină în ceea ce privește moartea Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, a avut și Jandarmeria Română, întrucât a refuzat să trimită 20 de oameni pentru a asista la percheziții.

Inspectorul șef adjunct al IPJ Olt, Nicolae Eugen Alexe, destituit ulterior de Șeful Poliției Române, chestorul Ioan Buda, încercând să aranjeze percheziția de vineri, de la 6 dimineața, a sunat și la Jandarmerie și a cerut 20 de jandarmi. Adjunctul șefului Grupării Mobile Jandarmi Craiova i-a răspuns inițial că nu are cum, pentru că jandarmii sunt în alt dispozitiv, potrivit informațiilor furnizate în raportul intern al comisiei de anchetă a Ministerului de Interne.

Citește și: Alexandra Măceșanu ar fi în viață! Un vecin a lansat ipoteza că ar fi primit un mesaj de la tânără

”De asemenea, polițistul a dispus șefului S.A.S. să-i pună la dispoziție 2 grupe a câte 7 oameni pentru perchezițiile ce urmau a fi efectuate. Totodată, a luat legătura telefonic cu adjunctul șefului Grupării Mobile Jandarmi Craiova, colonelul Botan, solicitându-i să fie sprijinit cu 20 de jandarmi, însă acesta a refuzat, spunând că are oamenii în dispozitiv. Ulterior, comandantul IJJ Olt, domnul colonel Drejoi, a pus la dispoziție 10 jandarmi în sprijin pentru efectuarea perchezițiilor domiciliare, aceștia prezentându-se la ora 05.30 la sediului Poliției Municipiului Caracal”, se arată în raport.

Cutremurător! Ce poză a postat Alexandra Măceșanu, cu doar câteva zile înainte de-a dispărea (FOTO)

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache, a declarat la Digi24 că a fost o „neînțelegere” și că reprezentantul jandarmeriei Craiova l-a direcționat pe Eugen Alexe către cei de la Olt. Același purtător de cuvânt a declarat însă că nu există o anchetă în acest moment în Jandarmeria Română care să confirme acest lucru.

O nouă taxă! Guvernul propune introducerea unei taxe pentru băuturile răcoritoare cu conţinut ridicat de zahăr... Guvernul ia în calcul taxă pe băuturile răcoritoare cu conţinut ridicat de zahăr, majorarea accizei la ţigarete şi reduc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x