Antena Căutare

Gest minunat făcut de jandarmeria montană din Rânca! 6 cățeluși au fost salvați de la moarte sigură într-un mod inedit

Jandarmii montani din Gorj au avut o misiune specială! Aceștia au salvat 6 cățeluși și pe mama lor, asta după ce s-au aflat la un pas de moarte, după temperaturile extrem de scăzute. Mama puiuților a devenit extrem de agitată în momentul în care cățelușa a simți că există o speranță de salvare pentru copilașii ei. 

Video! Gest înduioșător făcut de jandarmii montani din Rânca! 6 puiuți de cățel și mama sa au fost salvați de la moarte în ultima clipă! Gestul disperat al cățelei mamă atunci când a văzut o speranță în jandarmi a impresionat o țară întreagă! Un exemplu demn de admirat pentru toată lumea!

Jandarmii montani din Gorj au avut o misiune specială! Aceștia au salvat 6 cățeluși și pe mama lor, asta după ce s-au aflat la un pas de moarte, după temperaturile extrem de scăzute.
Mama puiuților a devenit extrem de agitată în momentul în care cățelușa a simți că există o speranță de salvare pentru copilașii ei.
Oamenii legii au văzut cât este de speriată și agitată cățelușa, motiv pentru care au decis să o urmeze.
Surpriza a fost mare, atunci când au găsit 6 suflețele înghețate care plângeau după ajutor. Oamenii, înduioșați au adăpostit puiuții și cățelușa mama în portbagajul mașinii după care au fost duși la medicul veterinar pentru consult.

În prezent, cățelușii au acum un adăpost și urmează să își găsească familii iubitoare care să îi adopte.

A fost activat PLANUL ROȘU de intevenție! Accident extrem de grav în județul Sibiu! Au fost implicate 2 microbuze, 2 maș... Ultima oră! Se închid școlile și grădinițele! Vezi lista judeţelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x