Antena Căutare

Jeffrey Franks se contrazice cu Victor Ponta. Cand va fi aplicata a doua majorare salariala

Jeffrey Franks a declarat ca a doua majorare ar urma sa aiba loc in anul urmator, si nu in decembrie, cum anuntase marti seara primul-ministru Victor Ponta.

"Recuperarea totala a salariilor bugetarilor se va realiza anul viitor, intrucat Guvernul a decis sa plateasca banii aferenti contributiilor retinute la pensii si nu poate majora salariile cu mai mult de 8%", a declarat seful misiunii FMI de evaluare, Jeffrey Franks, care a precizat ca prima majorare, de 8%, se va produce in luna iunie.

Tot astazi insa, la Targu-Jiu, premierul Victor Ponta a declarat ca a doua transa de majorare va fi aplicata la 1 decembrie, "asa cum s-a convenit in negocierile cu Fondul".

"De la 1 iunie vom mari salariile cu 8%, urmand ca din decembrie sa vina si a doua etapa de majorare"
, afirmase marti seara, la emisiunea "Sinteza Zilei", noul premier.

Luni, dupa discutiile cu delegatia FMI, BM si CE, Victor Ponta a spus raspicat ca bugetarii vor primi de la 1 iunie o majorare de 8%, restul de pana la 15% urmand sa fie acordat tot in cursul anului 2012.

Foto: Intact Images

Militarul ranit in Afganistan, in septembrie anul trecut, a murit... Jeffrey Franks se gandeste sa predea la o universitate din Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x