Căutare Live

Jerry și roata de cașcaval, în varianta românească! Un şoarece se plimba în vitrina cu brânzeturi a unui supermarket din Capitală

Imagini şocante surprinse într-un supermarket din Capitală. Un client a filmat cu telefonul mobil un şoarece care se plimba în vitrina frigorifică a raionului cu brânzeturi

Imagini şocante surprinse într-un supermarket din Capitală. Un client a filmat cu telefonul mobil un şoarece care se plimba în vitrina frigorifică a raionului cu brânzeturi.

Magazinul şi-a desfăşurat activitatea în mod normal, însă, după ce imaginile au fost făcute publice, clienţii care îşi făceau cumpărăturile de acolo s-au lovit de uşi închise. Până să ajungă autorităţile să verifice activitatea spaţiului comercial, proprietarii şi-au închis magazinul.

Se observă cum, la raionul cu brânzeturi, un şoarece se plimba în vitrina frigorifică. Mii de români au fost indignaţi pe internet de imaginile văzute şi au cerut ca autorităţile să ia măsuri.

Conducerea Autorităţii pentru Protecţia Consumatorului spune că magazinul a fost închis de către inspectorii pentru siguranţa alimentară. O echipă de comisari din cadrul comisariatului pentru Protecţia Consumatorului a municipiului Bucureşti au fost la faţa locului, şi în acel moment, magazinul era deja închis de către Direcţia Sanitar Veterinară şi Pentru Siguranţa Alimentară.

+

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... După cutremurele de ieri, specialiștii avertizează! Va urma un seism de peste 6 grade pe Richter...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri