Antena Căutare

Jobul care le poate aduce românilor un salariu de peste 1500 de euro pe lună! E nevoie de 100 de ore de studiu!

Araba şi rusa sunt limbi la fel de căutate cum erau pe vremuri engleza şi franceza. Românii care vor să aibă un job foarte bine plătit trebuie să se orienteze spre limbi "mai rare".

Araba şi rusa sunt limbi la fel de căutate cum erau pe vremuri engleza şi franceza. Românii care vor să aibă un job foarte bine plătit trebuie să se orienteze spre limbi "mai rare". Companiile multinaţionale sau call center-urile plătesc bani buni tinerilor vorbitori ai mai multor limbi. Salariul începe de la 1000 de euro şi creşte în funcţie de celelalte specializări ale angajatului.

Flavian este specialist IT şi de 2 ani şi jumătate lucrează într-o multinaţională cu 2.500 de angajaţi. A terminat Literele, secţia Italiană-Franceză. Vorbeşte fluent şi olandeză, limbă pe care a învăţat-o în timpul celor 10 luni cât a locuit în Olanda. De trei luni studiază şi rusa.

Specialiştii spun că o limbă străină se învaţă în aproximativ 100 de ore de studiu. Timpul de învăţare creşte dacă limba este mai "rară" şi are alt alfabet decât cel latin. Un modul de 32 de ore poate costa şi 600 de lei

Dezastru în hypermarketuri! Clienții sunt în pericol dacă vor cumpăra aceste produse!... S-a schimbat totul. Anunț de ultimă oră pentru românii, care vor să-și cumpere o locuință prin „Prima Casă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x