Căutare Live

O cunoscută judecătoare e în comă în urma unui accident rutier. Mergea, alături de un poliţist, pe o motocicletă cu trei roţi

O judecătoare de la Curtea de Apel din Constanţa se zbate între viaţă şi moarte pe patul de spital după ce a fost implicată într-un grav accident de circulaţie.

O judecătoare de la Curtea de Apel din Constanţa se zbate între viaţă şi moarte pe patul de spital după ce a fost implicată într-un grav accident de circulaţie. Mergea, alături de un poliţist, pe o motocicletă cu trei roţi. Bărbatul ar fi intrat într-o intersecţie fără să acorde prioritate, iar vehiculul lor a fost lovit puternic de două maşini.

Zona în care s-a produs accidentul este semnalizată doar cu indicatoare de circulaţie. De care bărbatul care conducea motocicleta cu trei roţi nu a ţinut cont. Cu toate că ar fi trebuit să acorde prioritate, a intrat în intersecţie cu viteză. Două maşini care circulau regulamentar i-au lovit din plin.

Femeia rănită grav este judecătoare la Curtea de Apel din Constanţa. Despre poliţistul cu care plecase la plimbare, presa a scris că şi-ar fi lovit soţia, care l-a reclamat pentru violenţă domestică. Aceasta a cerut şi ordin de restricţie împotriva sa, iar bărbatul este cercetat disciplinar de către superiori.

Mic dejun la un spital din București pozat de o pacientă. O jumătate de felie de parizer, margarină şi un sfert de castr... Schimbare totală a vremii în următoarele ore. Meteorologii trag un semnal de alarmă și anunță modificările...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri