Antena Căutare

Doi politisti si un detinut, cercetati in cazul amenintarilor cu moartea la adresa judecatoarei Aspazia Cojocaru

Doi politisti si un detinut sunt cercetati pentru amenintarile cu moartea la adresa judecatoarei Aspazia Cojocaru de la Curtea Constitutionala, informeaza Ministerul Public.

Politistii sunt acuzati de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, in timp ce condamnatul e acuzat de ultraj.

Unul din cele doua acte de amenintare a avut loc in noaptea de 5 spre 6 iulie 2012, intre doua intervale orare, 22.00-23.00, respectiv 3.00-4.00 dimineata. Al doilea act de amenintare s-a produs, printr-un mesaj transmis doamnei judecatoare Aspazia Cojocaru, la data de 10 iulie 2012.

Pe baza profilului ADN, a fost identificata persoana care a exercitat cel de-al doilea act de amenintare cu moartea asupra doamnei judecator Aspazia Cojocaru, prin mesajul din 10 iulie.

Detinutul care a amenintat-o pe judecatoare este condamnat la 19 ani de inchisoare, pentru omor deosebit de grav. Amenintarile din 10 iulie proferate de detinut la adresa judecatoarei sunt extrem de agresive, informeaza Mediafax.

FOTO: Intact Images

Bataie pe locurile universitatilor de stat: S-a picat si cu media 9!... COD GALBEN DE CANICULA in weekend. Vezi care sunt judetele afectate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x