Antena Căutare

Judecatorii ii iau apararea vitezomanului ucigas de pe Calea Floresca: A comis "acte de teribilism specifice varstei"

Atitudine socanta a magistratilor de la Tribunalul Bucuresti! Judecatorii ii iau apararea lui Andrei Andronie, tanarul care a spulberat doi oameni in timp ce gonea baut pe strazile Capitalei cu o viteza de nu mai putin de 180 de kilometri pe ora.

In decizia prin care stabileste eliberarea din arest a tanarului, instanta spune ca toate declaratiile tanarului, dar si faptul ca a refuzat sa faca testul privind concentratia de alcool din sange sunt considerate ca "acte de teribilism specifice varstei".

Andronie a refuzat sa sufle in aparatul alcooltest al politistilor imediat dupa accident, pe motiv ca avea sange in gura si rezultatele nu ar fi fost corecte.

De asemenea, el nu a dorit nici macar sa-i fie luate probe biologice la Institutul National de Medicina Legala. Andrei Andronie a ucis doi oameni, la inceputul lunii noiembrie, dupa ce a gonit cu 180 de km pe ora, incercand sa scape de o masina de politie.

In prima faza, el a fost arestat preventiv insa Tribunalul Bucuresti l-a eliberat pentru ca nu ar prezenta un pericol pentru societate.


Scandal cu impuscaturi intre taximetristi la Aeroportul Otopeni... Sefii Romgaz, anchetati de DIICOT pentru favorizarea omului de afaceri Ioan Niculae...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x