Antena Căutare

Judecatorul-jacuzzi va fi cercetat de Inspectia Judiciara

Plenul CSM, intrunit azi, a decis sesizarea Inspectiei Judiciare in legatura cu probele prezentate in presa, care il incrimineaza pe judecatorul Gabriel Nasui, de la Curtea de Apel Cluj, informeaza Antena 3.

Fotografii in care Nasui apare in vacante de lux cu cei pe care ii judeca sau se relaxeaza la jacuzzi, au fost prezentate de stiridecluj.ro si, ulterior, de mai multe ziare si televiziuni.

Magistratul a fost in celebra statiune elvetiana St. Moritz, alaturi de omul de afaceri Cristian Babos, care a beneficiat de o sentinta favorabila din partea judecatorului Gabriel Nasui, intr-un litigiu care insumeaza 746.232 de euro.

Judecatorul Nasui si Cristian Babos au fost colegi la facultatea de medicina, absolvita de magistrat, astfel ca intre ei este si o prietenie veche. Babos a condus afaceri de milioane de euro in domeniul imobiliar, dar criza economica l-a dus la sapa de lemn, fiind urmarit de executorii judecatoresti in diverse dosare.

Bucurestiul va fi impanzit de toalete publice cu GPS... Aproape jumatate din suprafata arabila a tarii a fost distrusa de lipsa ploilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x