Antena Căutare

Cod galben de ninsori abundente! Județele în care stratul de zăpadă va depăși zece centimetri, în următoarele ore

Mijlocul lunii decembrie aduce ninsori abundente în mai multe județe din țară, iar stratul de zăpadă va depăși zece centimetri, conform estimărilor făcute de meteorologi. 

Mijlocul lunii decembrie aduce ninsori abundente în mai multe județe din țară, iar stratul de zăpadă va depăși zece centimetri, conform estimărilor făcute de meteorologi.

Conform prognozei Administrației Naționale de Meteorologie, în intervalul 17 decembrie, ora 22:00 până pe 18 decembrie, ora 02:00, în județ Bistriţa-Năsăud, în județul Maramureş: Sighetu Marmației, Borșa, Vișeu de Sus, Târgu Lăpuș, Poienile de Sub Munte, Moisei, Săliștea de Sus, Cavnic, Vișeu de Jos, Bârsana, Ruscova, Rona de Sus, Bistra, Strâmtura, Repedea, Bocicoiu Mare, Ocna Șugatag, Ieud, Suciu de Sus, Cupșeni, Săcel, Cernești, Budești, Bogdan Vodă, Lăpuș, Giulești, Călinești, Rozavlea, Dragomirești, Băiuț, Botiza, Petrova, Vadu Izei, Desești, Leordina, Șieu, Rona de Jos, Groșii Țibleșului, Oncești, Poienile Izei și în zona de munte de peste cota 1800 m va continua să ningă și local se va depune strat de zăpadă în jur de zece cm.

Observatii : In ultimele 12 ore in zonă s-a depus un strat de zăpadă in jur de 10 cm

De asemenea, în județul Dâmbovița va continua să ningă și local se va depunde un strat de zăpadă de peste zece cm.

Cutremur cu magnitudine 5.9, la o adâncime de 10 km. Ce avertizează specialiștii... Ambulanţele ar putea veni mai repede în ajutorul românilor care au viaţa pusă în pericol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x