Căutare Live

Coronavirusul scapă de sub control. Județul în care au fost raportate zeci de cazuri noi de COVID-19, cel mai mare număr de la izbucnirea epidemiei 

Aproape 900 de cazuri de coronavirus s-au înregistrat în România, în ultimele 24 de ore, iar un record a fost raportat în județul Alba, unde au fost semnalate 40 de cazuri noi, cel mai mare număr de la izbucnirea epidemiei. 

Coronavirusul scapă de sub control. Județul în care au fost raportate zeci de cazuri noi de COVID-19, cel mai mare număr de la izbucnirea epidemiei

Numărul cazurilor de coronavirus din județul Alba a atins 562, de la începutul pandemiei, iar numărul cazurilor aproape că s-a dublat, ajungând la 92.

Potrivit unor surse medicale, capacitatea de internare este utilizată la un procent de 50% în judeţ. Activitatea medicilor este îngreunată de faptul că spitalul suport COVID de la Blaj a revenit la situaţia anterioară, aici mai existând doar o secţie cu câteva paturi dedicate cazurilor grave.

Declarațiile lui Raed Arafat, confirmate. 889 de cazuri de coronavirus, în România, în ultimele 24 de ore. Aproape 300 de pacienți sunt la ATI

”Peste 40 de angajaţi ai DSP şi peste 50 din alte institutii sunt angrenaţi în anchete epidemiologice, izolarea pozitivilor şi contactilor, precum şi transportul acestora către unităţi sanitare. În ultimele 18 ore a fost o mobilizare fără precedent la nivelul judeţului, fie ca vorbim de DSP, CJCCI sau spitale”, a transmis sâmbătă DSP Alba.

Până vineri erau raportate 522 de cazuri (4 noi, 54 active), 440 de vindecări, 28 decese şi 753 de testări.

Ultimă oră! Încă un record de cazuri noi de COVID-19, în România! 799, în ultimele 24 de ore! 35.802, în total

Record de cazuri de coronavirus în România

Până astăzi, 18 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 36.691 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 24.865 au fost externate, dintre care 22.488 de pacienți vindecați și 2.377 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

Totodată, până în prezent, 913 de pacienți cu test pozitiv au fost externați la cerere.

Până astăzi, 2.009 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Creștere alarmantă a cazurilor de coronavirus. Ce spune premierul Orban despre revenirea la restricții: ”Totul depinde d...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri