Antena Căutare

Juramantul lui Hipocrate, inainte de toate! Un medic din Mangalia alungeste picioarele chirurgical, GRATIS!

Un ortoped roman, vanat de zeci de clinici din strainatate, a ramas in tara, dispus sa ajute oamenii care s-au nascut cu picioare prea scurte, gratis! Are la activ peste o mie de operatii de alungire a picioarelor. Metoda de intindere a oaselor a invatat-o in Siberia.

In strainatate, o interventie medicala de alungire a picioarelor, cu scop estetic, ajunge la cateva mii de euro. Un singur centimetru "in plus" costa 10.000 de dolari. Doctorul Donica, in schimb, nu ia niciun ban de la pacienti. El se multumeste sa ii ajute pe cei care s-au nascut cu membre deformate sau prea scurte si au nevoie de aceste operatii pentru a merge normal.

Cat despre cei care vin la el pentru "frumusete"... sa se gandeasca de doua ori inainte de a programa un consult. Doctorul a refuzat un tanar de 1.75 m, care s-a prezentat la el cu dorinta sa aiba un pic peste 1.80 m. Motivul sau? Domnisoara de care se indragostise era putin mai inalta.

Romania, PRIMA din 32 de tari! Elevii romani au obtinut trei medalii de aur la Olimpiada Internationala de Geografie... Expertiza a confirmat! Cel putin trei dintre tablourile celebre furate din Olanda au fost arse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x