Antena Căutare

Un jurnalist de 30 de ani a murit, la câteva ore după ce fusese externat în urma unei operații

Un jurnalist din Cluj-Napoca, în vârstă de 30 de ani, s-a stins din viață joi seară, în urma unui stop cardio-respirator. 

Un jurnalist din Cluj-Napoca, în vârstă de 30 de ani, s-a stins din viață joi seară, în urma unui stop cardio-respirator.

Jurnalistul Dan Porcuțan lucra la Monitorul de Cluj și s-a stins din viață în locuința lui, în urma unui stop cardio-respirator.

În urmă cu câteva zile, el suferise o intervenție chirurgicală la măsea, iar în cursul zilei de ieri s-a confruntat cu dureri de inimă. Le-a ignorat, iar la un moment dat s-a prăbușit la pământ. Echipajul medical sosi la fața locului n-a mai putut să facă nimic altceva decât să constate decesul.

Un jurnalist de 30 de ani a murit, la câteva ore după ce fusese externat în urma unei operații

”Mereu e greu să îți iei rămas bun de la cineva drag, mai ales de la un om cu care ai lucrat ani de zile cot la cot, cu care ai împărțit momente inedite, râsete, lacrimi, uneori și frustrări. Un om cu care am dezbătut subiecte, cu care am fost pe teren, alături de care am încercat să transmitem cele mai corecte informații cititorilor.

Dan era mereu vesel, mereu energic, iubea presa și iubea sportul. S-a îndrăgostit de ciclism și colinda toată țara pe bicicletă. De pe unde mergea, mereu ne trimitea poze, să vedem și noi cum stă treaba în România asta a noastră. Fiindcă el era pasionat și de fotografie, ba mai mult, a reușit să le insufle și altora această dragoste”, arată colegii săi de la Monitorul de Cluj.

Dan Porcuțan avea 30 de ani și a lucrat ca fotoreporter. El era pasionat de ciclism.

Medicul fals din Bucureşti, cu şapte specializări, ar fi făcut cel puţin 70 de victime... Au tras cu arma! Un șofer din Constanța a făcut prăpăd în trafic! Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x