Căutare Live

EXCLUSIV! Gigi Becali isi scrie memoriile, in inchisoare: "Asterne si cate cinci pagini pe noapte"

Inchis in celula, in intuneric, Gigi Becali isi insira patimile pe hartie. Asterne si cate cinci pagini pe noapte. Dezvaluirile emotionante au fost facute in exclusivitate pentru Observator de cel mai bun prieten al lui Becali in inchisoare. Ion Menciu ne-a spus si care este cea mai mare durere a latifundiarului.

Singur, instrainat de familie si de prieteni, Becali si-a gasit refugiul in cuvinte. Isi asterne viata, rand cu rand, in intuneric.

"Dansul, in general, statea in camera, pentru ca se apucase sa scrie memoriile. Inca nu le-a pus cap la cap, dar, in orice caz, este capabil sa scrie", spune Ion Menciu, fost detinut la penitenciarul Jilava.

Isi scrie patimile, dorintele si sperantele. Despre el, despre Dumnezeu, dar mai ales despre familie. Sunt lucrurile care il macina pe Becali in inchisoare. Nu si-a vazut fiicele, mama si sotia de peste cinci luni.

Talentul literar nebanuit al lui Gigi Becali i-ar putea aduce si un job nou.

"Domnul Becali poate presta o munca intelectuala, atat la biblioteca, la clubul penitenciarului. Nu puteai sa-l pui pe Becali sa mearga la groapa de gunoi", mai spune Menciu.

Becali ar fi vrut sa fie angajat la propria sa echipa. Insa un job la Steaua i-a fost refuzat, din cauza gurilor rele, spune Ion Menciu, prietenul din inchisoare al latifundiarului.

Insa, chiar si dupa gratii, Becali e cu gandul tot la Steaua. Si nu numai. Latifundiarul investeste si in echipa Avantul Barsana, adversara Stelei din Cupa Romaniei. Impresionat de galeria mandra si de jucatorii care n-au avut suficiente tricouri pe care sa le schimbe cu cele ros-albastre, Becali a decis sa-i ajute.

Umanitar si dupa gratii, Gigi Becali isi duce cu greu crucea detentiei. Mai are de asteptat cel putin doi ani pana isi va recapata libertatea, timp suficient in care sa-si termine memoriile.

Sfântul Ștefan: Peste 400.000 de români își serbează onomastica... Loto 6/49, Loto 5/40, Joker si Noroc: Vezi numerele castigatoare extrase duminica, 13 octombrie!...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri