Antena Căutare

Jurnalul Naţional: Suplimentul Admitere 2015

Admiterea în învăţământul superior este momentul în care un tânăr paşeşte în viata de adult şi în care îşi alege direcţia profesională.

Admiterea în învăţământul superior este momentul în care un tânăr paşeşte în viata de adult şi în care îşi alege direcţia profesională.

Şi pentru că este un pas extrem de important, prospeţii absovenţi au nevoie să fie informaţi, pentru a putea face cele mai bune alegeri.

Care sunt cele mai vânate facultăţi?

Care sunt specializările care îţi asigură un job sigur?

La ce trebuie să se aştepte viitorii studenţi?

Răspunsurile la aceste întrebări şi alte informaţii despre noul an universitar le puteţi afla din suplimentul de Admitere 2015 ce apare luni, 29 iunie, gratuit, împreună cu Jurnalul Naţional.

Candidaţii din acest an mai pot afla şi ce facultăţi sau specializări noi există sau ce schimbări aduce Legea Educaţiei Naţionale.

Baftă la exemen!

BAC 2015: Lucrările de la probele scrise vor fi corectate în alte județe... Rezultetele la Evaluarea Națională au fost publicate: 79,3% dintre candidaţii la Evaluarea Naţională au obţinut note pes...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x