Antena Căutare

Surpriză de proporții, nu glumă! Cine este noul iubit al lui Kendall Jenner! Sora lui Kim Kardashian e mai îndrăgostită ca niciodată

Kendall Jenner, sora cea mică a lui Kim Kardashian, nu se mai ascunde. La scurt timp după ce a născut, aceasta iubește din nou și pare mai fericită ca niciodată. 

Kendall Jenner, sora cea mică a lui Kim Kardashian, nu se mai ascunde. Aceasta iubește din nou și pare mai fericită ca niciodată.

Conform presei internaționa, sora mai mică a lui Kim Kardashian este îndrăgostită nebuneşte de Anwar Hadid, fratele mai mic ale celor două modele Gigi şi Bella Hadid.

Cei doi au fost pozaţi de paparazzi în timp ce se sărută şi se ţin în braţe într-un club din New York, iar la scurt timp după, Kendall Jenner a postat Instagram o fotografie în care se ţine de mână cu noul ei iubit.

Sucurile carbogazoase, extrem de periculoase pentru sănătate! Ce s-ar putea întâmpla în perioada următoare cu acestea! M... Atenționări meteo de ULTIMA ORĂ. Oamenii trebuie să se pregătească: COD GALBEN de INUNDAȚII. Ce zone vor fi afectate, în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x