Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00iUmor

Kerry Brougher, directorul Muzeului Academiei Americane de Film din Los Angeles, a demisionat

Kerry Brougher, directorul Muzeului Academiei Americane de Film din Los Angeles recent inaugurat, a demisionat, potrivit Variety.

Decizia vine la doar câteva săptămâni după ce Academia a amânat din nou deschiderea muzeului, reprogramând-o pentru anul 2020.

Într-o declaraţie, consiliul director al Muzeului Academiei a spus că Brougher "se întoarce la rădăcinile sale, în lumea artei".

Deşi managementul lui Brougher a fost o sursă de animozităţi în rândul angajaţilor muzeului, este totuşi surprinzător pentru el să plece înainte de deschiderea muzeului.

Consiliul a anunţat că va căuta un înlocuitor şi va colabora cu angajaţii experimentaţi pentru a avea o tranziţie eficientă.

Muzeul din Los Angeles, aflat la intersecţia Wilshire Boulevard şi Fairfax Avenue, este dezvoltat de şapte ani, iar construcţia a început în 2016.

Brougher a venit la Academie în 2014 de la Muzeul Hirshhorn. La vremea respectivă, unii au pus la îndoială dacă experienţa lui în domeniul artelor plastice se potriveşte pentru un muzeu al filmului. Unii dintre contestatarii lui au fost îngrijoraţi de stilul său de a conduce instituţia, spunând că îi lipsea autoritatea.

Realizat de arhitectul Renzo Piano, muzeul are obiectivul de a deveni unul dintre cele mai importante obiective turistice din Los Angeles.

Sursa : news.ro

Recomandari