Antena Căutare

Klaus Iohannis a ajuns în Piaţa Universităţii şi a discutat cu protestatarii

Duminică seara, în jurul orei 20:00, președintele Klaus Iohannis a ajuns în Piața Universității şi a discutat cu protestatarii.

Duminică seara, în jurul orei 20:00, președintele Klaus Iohannis a ajuns în Piața Universității şi a discutat cu protestatarii.

Aproximativ 1.000 de persoane s-au adunat, duminică seara, în Piața Universității din Capitală, în cea de-a șasea zi de proteste izbucnite după tragedia de la clubul ''Colectiv''.

În jurul orei 19.30, manifestanții au blocat traficul în zona dintre rond și Hotel Intercontinental.

Ei scandează lozinci împotriva clasei politice.

Reporterul Antena 3, Berta Popescu, a explicat că oamenii au venit cu pancarte şi cer în continuare schimbarea clasei politice din rădăcini.

"Oamenii au blocat partea carosabilă din Piaţa Universităţii. Toţi au aceleaşi cerinţe. Oamenii vor schimbări şi au făcut chiar şi câteva revendicări. De exemplu, oamenii spun că partidele ar trebui să fie reprezentate de oameni fără probleme cu justiţia. Aceştia spun că mai vor alegeri anticipate. În plus, toţi sunt de acord că responsabilii pentru tragedia de la Colectiv trebuie să fie pedepsiţi, spun că nu sunt mulţumiţi cu demisia guvernului şi a primarului Piedone."

A fost stabilită cauza morţii la cele 13 persoane decedate în acest weekend! Care sunt diferenţele faţă de primele victi... Prognoza meteo: Când apar primele ninsori şi cum va fi vremea în zilele următoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x