Antena Căutare

VIDEO/ Are doar 17 ani și încercat să fure un avion, însă a sfârșit cu el în gard! „A reușit să pornească un motor, este impresionant”

O adolescentă în vârstă de 17 ani din Statele Unite ale Americii a fost arestată și pusă sub acuzare, după ce a încercat să fure un avion, cu care a intrat ulterior într-un gard. Autoritățile investighează cazul deoarece este impresionant cum tânăra a reușit să între în cabina aeronavei.

VIDEO/ Are doar 17 ani și încercat să fure un avion, însă a sfârșit cu el în gard! „A reușit să pornească un motor, este impresionant”
La 17 ani, o tânără a încercat să fure un avion, dar a sfârșit cu el în gard

Minora a sărit gardul aeroportului și a reușit să intre în cabina unei aeronave private King Air 200 și a încercat să decoleze, însă a reușit să intre doar în gardul pistei.

Poliția investighează cazul, iar până în acest moment nu a fost identificat motivul pentru care tânăra a dorit să fure aeronava, dar și ce dorea să facă ulterior cu aceasta. Autoritățile au exclus ipoteza unui act terorist. În urma incidentului, avionul a suferit daune minore.

Oficialii aeroportului au declarat faptul că minora a reușit să pornească unul dintre motoarele aeronavei. Poliția a găsit-o pe tânără pe scaunul pilotului, purtând căștile speciale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O mamă a murit subit după ce a așteptat șase ore o ambulanță pe caldarâmul înghețat. Părinții ei, devastați: ”Nu ne vine... Angajaţii instituţiilor şi autorităţilor publice ar putea avea minivacanţe de Crăciun şi de Revelion: Guvernul vrea să d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x