Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

VIDEO/ Are doar 17 ani și încercat să fure un avion, însă a sfârșit cu el în gard! „A reușit să pornească un motor, este impresionant”

O adolescentă în vârstă de 17 ani din Statele Unite ale Americii a fost arestată și pusă sub acuzare, după ce a încercat să fure un avion, cu care a intrat ulterior într-un gard. Autoritățile investighează cazul deoarece este impresionant cum tânăra a reușit să între în cabina aeronavei.

La 17 ani, o tânără a încercat să fure un avion, dar a sfârșit cu el în gard

Minora a sărit gardul aeroportului și a reușit să intre în cabina unei aeronave private King Air 200 și a încercat să decoleze, însă a reușit să intre doar în gardul pistei.

Poliția investighează cazul, iar până în acest moment nu a fost identificat motivul pentru care tânăra a dorit să fure aeronava, dar și ce dorea să facă ulterior cu aceasta. Autoritățile au exclus ipoteza unui act terorist. În urma incidentului, avionul a suferit daune minore.

Oficialii aeroportului au declarat faptul că minora a reușit să pornească unul dintre motoarele aeronavei. Poliția a găsit-o pe tânără pe scaunul pilotului, purtând căștile speciale.

Recomandari