VIDEO/ Are doar 17 ani și încercat să fure un avion, însă a sfârșit cu el în gard! „A reușit să pornească un motor, este impresionant”

O adolescentă în vârstă de 17 ani din Statele Unite ale Americii a fost arestată și pusă sub acuzare, după ce a încercat să fure un avion, cu care a intrat ulterior într-un gard. Autoritățile investighează cazul deoarece este impresionant cum tânăra a reușit să între în cabina aeronavei.

La 17 ani, o tânără a încercat să fure un avion, dar a sfârșit cu el în gard

Minora a sărit gardul aeroportului și a reușit să intre în cabina unei aeronave private King Air 200 și a încercat să decoleze, însă a reușit să intre doar în gardul pistei.

Poliția investighează cazul, iar până în acest moment nu a fost identificat motivul pentru care tânăra a dorit să fure aeronava, dar și ce dorea să facă ulterior cu aceasta. Autoritățile au exclus ipoteza unui act terorist. În urma incidentului, avionul a suferit daune minore.

Oficialii aeroportului au declarat faptul că minora a reușit să pornească unul dintre motoarele aeronavei. Poliția a găsit-o pe tânără pe scaunul pilotului, purtând căștile speciale.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri