Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:00Chefi la cutite

1 Decembrie e aproape! La Alba Iulia, a avut loc repetiţia generală pentru parada de Ziua Națională

La Alba Iulia, militarii se pregătesc intens pentru parada de 1 Decembrie! Iar turiştii şi localnicii au ieşit pe străzi, ca să vadă cât mai de aproape ce se întâmplă. Însă, dacă doriţi să fiţi prezenţi pe 1 decembrie de Ziua Naţională a României va trebui să aveţi foarte mult noroc. Majoritatea hotelurilor nu mai au niciun loc liber.

Alba Iulia

De pe margine, turişti sau simpli locuitori ai oraşului imortalizează momentele impresionante. Doar este repetiţia generală a forţelor angrenate să participe la Parada Militară de 1 decembrie, atunci când România va împlini 101 ani de la Marea Unire.

La prima repetiţie au participat 18 detaşamente de la diferite structuri militare, care au defilat prin faţa celor veniţi să le admire. Însă, pentru ca totul să iasă perfect de Ziua Naţională a României, militarii au defilat şi astăzi timp de patru ore.

Cetatea este deschisă, toate porţile sunt larg deschise pentru vizitatori şi vă aşteptăm cu drag aici. Hotelurile şi pensiunile din Alba Iulia sunt rezervate în acest weekend în proporţie de 90%.

Recomandari