Căutare Live

1 Decembrie e aproape! La Alba Iulia, a avut loc repetiţia generală pentru parada de Ziua Națională

La Alba Iulia, militarii se pregătesc intens pentru parada de 1 Decembrie! Iar turiştii şi localnicii au ieşit pe străzi, ca să vadă cât mai de aproape ce se întâmplă. Însă, dacă doriţi să fiţi prezenţi pe 1 decembrie de Ziua Naţională a României va trebui să aveţi foarte mult noroc. Majoritatea hotelurilor nu mai au niciun loc liber.

Alba Iulia

De pe margine, turişti sau simpli locuitori ai oraşului imortalizează momentele impresionante. Doar este repetiţia generală a forţelor angrenate să participe la Parada Militară de 1 decembrie, atunci când România va împlini 101 ani de la Marea Unire.

La prima repetiţie au participat 18 detaşamente de la diferite structuri militare, care au defilat prin faţa celor veniţi să le admire. Însă, pentru ca totul să iasă perfect de Ziua Naţională a României, militarii au defilat şi astăzi timp de patru ore.

Cetatea este deschisă, toate porţile sunt larg deschise pentru vizitatori şi vă aşteptăm cu drag aici. Hotelurile şi pensiunile din Alba Iulia sunt rezervate în acest weekend în proporţie de 90%.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... VIDEO/ Fără gropi nu se poate! Doi tineri au plantat trandafiri într-o groapă de pe un drum național. „Dar asta e șosea...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri