Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

La Buzău, culoarea roşie a semafoarelor are formă de inimă de Valentine’s Day

Culoarea roşie a semafoarelor din municipiul Buzău va lumina sub formă de inimioară începând de vineri, 14 februarie, şi până pe 8 martie de Ziua Femeii.

Autorităţile vor să marcheze astfel Ziua Îndrăgostiţilor, dar şi venirea primăverii.

Într-o postare pe contul său de Facebook, viceprimarul Buzăului, Ionuţ Apostu, anunţă că începând de vineri culoarea roşie a semafoarelor din municipiu va lumina sub formă de inimioare. Pentru acest lucru, a fost montat, între lentila semaforului şi carcasă, un carton sub formă de inimioară.

”Astăzi începe o frumoasă perioadă dedicată iubirii, frumosului, eleganţei....într-un cuvânt dedicată femeilor! Municipalitatea, la fel ca în anii trecuţi, doreşte să transmită un îndemn spre bunătate, dragoste şi înţelegere prin acele inimioare ce întâmpină pietonii şi conducătorii auto la aproape toate semafoarele din oraş. O modalitate inedită pentru a ne arăta aprecierea pentru toate buzoiencele şi nu numai!”!, a scris pe contul său de facebook viceprimarul Buzăului, Ionuţ Apostu.

Inimioarele de la semafoare vor rămâne astfel până pe 8 martie, pentru a marca Valentine’s Day, Dragobetele, dar şi începutul primăverii.

Sursa : news.ro

Recomandari