Căutare Live

La Gala Ajut eu! Diana Munteanu este alături de Ilie Mario: „O să-l ajut cu ghetuțele de fotbal”

Ilie Mario este un puști de 12 ani, fotbalist la Asociația Județeană de Fotbal Dolj, extrem de talentat. Părinții lui sunt niște oameni normali, cu un venit mediu. Copilul nu vrea ca pasiunea lui pentru fotbal să fie o povară financiară. Mereu își strânge bănuți pentru echipamente noi. Părinții îi pot cumpăra doar de la second.

Diana Munteanu

A câștigat numeroase premii, golgeter, iar la Prima ediție a Galei Ilie Balaci, toți antrenorii din județ au votat ca la categoria lui de vârsta, el sa fie cel care primește marele trofeu Ilie Balaci.

Acum își strânge bănuți pentru adidași. Spera ca de Crăciun sa reușească sa-i adune. Pustiul e singur la parinti. Iar visul lui e sa intre pe teren la un meci oficial, sa țină de mâna un jucător. "Sa simtă stadionul de pe teren", așa zice mama sa.

Mario își dorește o pereche de ghete de fotbal, atât de necesare pentru a performa în acest sport. Diana Munteanu îl susține pe băiețel și își îndeamnă prietenii să îi ofere tot ajutorul lui Mario pentru a-și îndeplini visul, și poate va avea mai multe perechi de ghete, nu doar una.

Dacă doriți să îl ajuți pe Ilie Mario, o puteți face aici

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Cea mai frumoasă lecție de iubire! Alexander Dorin: „Nu am un picior dar am șase diamante de copii”...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri