Antena Căutare

Scad prețurile! Când se va da oficial startul reducerilor în țară

Sezonul reducerilor va începe oficial, marți, 15 ianuarie, în România, deși primele zile ale anului le-au adus deja celor care iubesc să facă shopping un val de promoţii.  

Sezonul reducerilor va începe oficial, marți, 15 ianuarie, în România, deși primele zile ale anului le-au adus deja celor care iubesc să facă shopping un val de promoţii.

Astfel, deși unele preţuri sunt reduse, deja, substanţial, adevăratele reduceri se vor simţi abia săptămâna viitoare.

De exemplu, un hanorac care costa 380 de lei este acum redus la 190 de lei. Şi se va ieftini din nou, de la mijlocul lunii.

Una peste alta, românii adoră promoţiile, iar asta se vede în cifre. Doar în primele două zile ale noului an, un mall din Bucureşti a înregistrat o creştere a traficului cu peste 30% datorită reducerilor.

În România există trei perioade în care se fac reduceri substanţiale: soldările de iarnă şi de vară care se desfăşoară anual în perioada 15 ianuarie - 15 aprilie, respectiv 1 august - 15 octombrie şi Black Friday.

Pe lângă aceste perioade în care se fac reduceri, românii se mai pot bucura de discounturi, promoţii şi lichidări de stoc pe tot parcursul anului.

Acuzații la adresa lăutarilor către ANAF. Ce trebuie să facă proaspăt căsătoriții care au fost înșelați la nunta lor... Pericolul major despre care nu vorbește nimeni în România! Motivul pentru care farmaciștii refuză să intervină, deși sun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x