Antena Căutare

La loc comanda! Se va circula fără restricţii pe tronsonul Băneasa - Piaţa Charles de Gaulle

Primăria Capitalei anunţă, luni, că se va circula din nou fără restricţii pe tronsonul Băneasa-Piaţa Charles de Gaulle - unde traficul a fost dificil după ce a fost introdusă banda unică pentru transportul în comun - şi că acest proiect va fi reluat după începerea vacanţei şcolare. Primarul general Gabriela Firea susţine că "acest proiect, coroborat cu înnoirea şi suplimentarea parcului auto al RATB şi cu extinderea sistemului de semaforizare inteligentă", reprezintă soluţia pentru descongestionarea traficului în Bucureşti, chiar dacă "este nevoie de o perioadă de acomodare pentru ca efectele pozitive să fie vizibile"

Primăria Capitalei anunţă, luni, că se va circula din nou fără restricţii pe tronsonul Băneasa-Piaţa Charles de Gaulle - unde traficul a fost dificil după ce a fost introdusă banda unică pentru transportul în comun - şi că acest proiect va fi reluat după începerea vacanţei şcolare. Primarul general Gabriela Firea susţine că "acest proiect, coroborat cu înnoirea şi suplimentarea parcului auto al RATB şi cu extinderea sistemului de semaforizare inteligentă", reprezintă soluţia pentru descongestionarea traficului în Bucureşti, chiar dacă "este nevoie de o perioadă de acomodare pentru ca efectele pozitive să fie vizibile".

Traficul la intrarea în Bucureşti dinspre DN 1 s-a desfăşurat cu dificultate, luni dimineaţă, după ce Primăria Capitalei a delimitat o bandă unică pentru autobuzele RATB pe Şoseaua Bucureşti - Ploieşti, pe sensul de intrare în Capitală. Mai mulţi şoferi au semnalat, pe Facebook, că s-au format cozi încă de la Săftica, unde maşinile au stat în coloană şi s-au parcurs cinci kilometri în mai mult de o oră. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Ovidiu Munteanu, traficul a fost îngreunat din zona Academiei de Poliţie, unde se trecea de la trei benzi de circulaţie la două benzi, şi s-a circulat în coloană până la Casa Presei Libere.

Primarul general al Capitalei arată, într-un comunicat de presă transmis luni după-amiază, că urmare a testului realizat în această dimineaţă "au fost identificate punctele nevralgice ale benzii unice pentru circulaţia transportului public", iar proiectul va fi implementat imediat după încheierea cursurilor şcolare.

Vuieşte presa din străinătate! O româncă ar fi avut o aventură cu celebrul actor Orlando Bloom!... Incendiu puternic în judeţul Harghita. Trei case de vacanţă s-au făcut scrum din cauza unui scurtcircuit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x