Antena Căutare

La mulți ani, 2019. Câte zile mai sunt până la Anul Nou

La mulți ani, 2019. Câte zile mai sunt până la Anul Nou. Află cîte zile mai sunt până la venirea Anului Nou, 2019, doar din articolul a1.ro

La mulți ani, 2019. Câte zile mai sunt până la Anul Nou
Revelion 2019 | hepta.ro

Dacă anul 2018 nu a mers așa cum ți-ai plănuit, atunci fă-ți planul pentru 2019 și încearcă să îl respecți întocmai. Mulți dintre noi își fixează așa numitele “New Year’s Resolutions” prin care își exprimă dorințele pe care doresc să le împlinească anul următor. Chiar dacă nu reușești întotdeauna să te ții de cuvânt până la capăt, important este să nu renunți.

Printre aceste rezoluții de revelion se numără slăbitul, căutarea unui job mai bun, căsătoria sau poate aducerea pe lume a unui nou membru al familiei. Indiferent de țelul fixat, știi că poți să continui anul următor.

Anul 2019 este doar la câteva zile distanță de noi. Peste 18 zile pășim în Noul An, dorindu-ne să fim mai sănătoși, cu mai mult spor de muncă, mai mult câștig, poate și vacanțe mai lungi și mai numeroase. Nu uita însă că cele mai importante lucruri nu sunt de fapt lucruri, ci cei dragi ție, familia, prietenii și rudele care îți sunt alături necontenit.

Sursă foto: hepta.ro, facebook.com BucovinaTeIubesc

Virusul care face ravagii printre români! Au fost înregistrate 28 de cazuri, iar peste un milion de persoane au fost imu... A mers cu o fată din Galați, pe care abia a cunoscut-o, în apartament, iar la câteva minute cineva a bătut la ușă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x