Antena Căutare

La mulți ani,Valentin. Mesaje și urări speciale de Sfântul Valentin

La mulți ani,Valentin. Mesaje și urări de Sfântul Valentin. Află din articolul a1.ro, care sunt cele mai frumoase mesaje și urări pe care să le faci celor care poartă numele de Valentin sau Valentina. Mesaje și urări deosebite pe care să le faci persoanei iubite de Ziua Îndrăgostiților 2019

La mulți ani,Valentin. Mesaje și urări speciale de Sfântul Valentin
Ziua indragostitilor | pixabay.com

La mulți ani,Valentin. Mesaje și urări de Sfântul Valentin. Află din articolul a1.ro, care sunt cele mai frumoase mesaje și urări pe care să le faci celor care poartă numele de Valentin sau Valentina. Mesaje și urări deosebite pe care să le faci persoanei iubite de Ziua Îndrăgostiților 2019

De Sfântul Valentin, trebuie să le urezi “La mulți ani!” celor dragi într-un mod original. Felicitările reprezintă modul ideal de a-ți declara sentimentele pentru persoanele importante din viața ta. Sfântul Valentin e sărbătorit pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților.

Iată ce urări poți face anul acesta de Ziua Îndrăgostiților:

1.Dacă viaţa ta ar depinde de dragostea pe care ţi-o port, ai fi nemuritoare. Te iubesc, draga mea!

2. Pun un sărut în palma ta. Un sărut plin de bucurie, pasiune, dragoste. Acum du mâna la gură!

3. Dragostea? Cerul pe care sălăşluieşte Te iubesc!

4. Îţi mulţumesc că ai introdus cuvântul Dragoste în dicţionarul vieţii mele! Te iubesc enorm, iubirea mea!

5. Tu eşti trecutul, prezentul şi viitorul verbului A iubi. Mulţumesc, dragostea mea!

6. Privesc soarele şi văd părul tău auriu, privesc marea şi văd ochii tăi albaştri, privesc lumea şi te văd doar pe tine! Te iubesc atât de mult!

7. Anul acesta m-am gândit să petrecem ziua de Sf. Valentin într-un mod curat şi sănătos. Hai să ne întâlnim sub duş!

8. M-am uitat în portofel şi era gol, m-am uitat în buzunar şi am găsit doar câteva monede, m-am uitat în inima şi te-am găsit pe tine. Abia atunci am realizat cât de bogata sunt!

9. A te îndrăgosti este atunci când el adoarme în braţele tale şi se trezeşte în visele tale!

10. Dragostea nu este numai flori, zâmbete, iubire, ci înseamnă şi lacrimi, dorinţă, pasiune şi de aceea puţini au privilegiul de a-i descoperi puterea.

11. Dragostea nu are nevoie de cuvinte, ea vorbeşte prin priviri şi atitudini. Hai să ne bucuram de iubire! E Ziua Îndrăgostiţilor!

12.Aş vrea să fiu un fulg, să mă topesc în braţele tale, să-ţi explorez trupul şi sufletul. Lasă-mă să te iubesc azi, de Ziua Îndrăgostiţilor, mai mult ca niciodată!

13. Dragostea nu te întreabă, ea deschide uşa sufletului, pune stăpânire pe inima ta şi ţie nu-ţi rămâne decât să te conformezi noilor reguli. Eu m-am conformat, tu ce mai aştepţi? Happy V-Day!

14. Te iubesc şi asta se întâmplă de ceva timp şi nu pot decât să îmi doresc să fie pentru totdeauna… pentru că ziua îndrăgostiţilor este ziua noastră şi ziua noastră e în fiecare zi. Lasă-mă să te iubesc pentru totdeauna.

15. Nu am de gând să îţi spun că te iubesc, dacă asta aştepţi de Ziua Îndrăgostiţilor, dar voi face tot posibilul să îţi demonstrez că eşti cea mai iubită persoană din lume! Te sărut şi te îmbrăţişez de Ziua Îndrăgostiţilor!

Fă-ți sufletul pereche fericit de Sfântul Valentin mai ales dacă își celebrează și onomastica. Transmite-i persoanei iubite cele mai frumoase gânduri de Sfântul Valentin.

Sursă foto: pixabay.com

Este oficial! Cetățenii vor primi automat bani de la firmele furnizoare de energie! Unde trebuie să te uiti pe factură... Atenție, elevi! Schimbarea momentului pentru cei care dau evaluări și examene! Ce se întâmplă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x