Antena Căutare

La TEZAUR urmează o lună plină de cadouri!

Luna decembrie mai este numită și luna cadourilor, deoarece sărbătorile de iarnă bat la ușă, iar suprizele pentru cei dragi așteaptă să fie alese.

Luna decembrie mai este numită și luna cadourilor, deoarece sărbătorile de iarnă bat la ușă, iar suprizele pentru cei dragi așteaptă să fie alese.

La TEZAUR, luna decembrie este perioada în care bijuteriile unice devin cel mai prețios cadou, acel cadou memorabil dăruit din inimă. Pentru că toți ne dorim să facem cât mai multe cadouri celor dragi, dar de cele mai multe ori bugetul nu ne permite acest lucru, TEZAUR vine în sprijinul nostru cu oferte imbatabile.

Toată luna decembrie, în agențiile TEZAUR te bucuri de REDUCERI de 40% la bijuteriile din aur cu diamante, 5% discount la toată NOUA COLECȚIE de bijuterii din aur și mari reduceri la colecția veche.

De la inele cu diamante la coliere, de la pandantive la cercei prețiosi și brățări, o întreagă gamă de bijuterii impresionante le sunt puse la dispoziție clientiilor. În agențiile TEZAUR vei găsi personal specializat care va alege împreună cu tine cel mai frumos model.

Iubitorii bijuteriilor de lux sunt și ei așteptați în agențiile TEZAUR cu oferte imbatabile, 40% REDUCERE la bijuteriile din aur cu diamante.

Pentru a fi sigur ca nu ratezi nicio ofertă descarcă aplicația Tezaur.

Aplicația este disponibilă gratuit atât în App Store, cât și în Google Play.

Spor la cumpărături!

Românii ar putea avea o nouă minivacanță în luna ianuarie. Patru zile libere, la început de 2019... Cum a fost pedepsit un tânăr pentru că i-a spart contul de Facebook iubitei sale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x