Antena Căutare

La Tulcea, gustul autentic românesc este prezent în acest weekend la târgul de produse tradiţionale

Când spui toamnă, spui belşug şi bucate alese! Weekendul acesta, în Tulcea, are loc un târg cu produse tradiţionale care îţi lasă gura apă. Fiind vorba de Delta Dunării, probabil vă gândiţi la preparate din peşte, însă e mai mult decât atâ

Festinul organizat acolo a adunat bunătăţi din toate zonele ţării. Zeci de producători şi-au amplasat standurile şi le-au umplut cu bucate ca la mama acasă, care aşteaptă acum să fie degustate de pofticioşi!

„Comoara cea mai de preţ a noastră este acest cozonac atestat tradiţional care e un produs excepţional. Are o savoare şi nu numai de sărbători sau de Crăciun sau de Paşte îl putem mânca ci pe tot parcursul anului.” , a spus Paula Vals, producător.

Plăcintă dobrogeană cu brânză. Ca la mama acasă. Şi care nu avea cum să lipsească de la trâgul produselor tradiţionale organizat în inima Dobrogei. La standul cu celebra plăcintă a fost coadă încontinuu.

„În judeţul Tulcea sunt 16 etnii care sunt cu tradiţii şi porturi diferite. Probabil că se va face un obicei. Alături de ei vedem că s-au alăturat producători de diverse produse tradiţionale atât din judeţul nostru, cât şi din judeţe şi din ţară.” , a declara primarul orașului Tulcea, Constantin Hogea.

Grav accident pe o şosea din Oradea. Doi bărbaţi au fost spulberaţi pe trecerea de pietoni de un autoturism... Au găsit-o pe Ana Maria! Unde au găsit-o polițiștii și ce au descoperit la câteva minute după ce au reperat-o!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x