Antena Căutare

La un pas de moarte: Un copil de 12 ani si-a impuscat fratele cu doi ani mai mic

Un copil de 12 ani din Timis a fost la un pas sa-si ucida fratele cu doi ani mai mic, dupa ce l-a impuscat, din greseala, cu pusca tatalui lor. Copilul a fost ranit de alice in umar, in coapsa si in picior.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, miercuri, de Politia Judeteana Timis, politistii au fost sesizati, marti, ca la spitalul din municipiul Lugoj a fost adus cu ambulanta un copil in varsta de sapte ani cu mai multe plagi impuscate. In urma verificarilor, s-a stabilit ca incidentul a avut loc in localitatea Ohaba Lunga, unde un copil de 12 ani a luat dintr-un dulap metalic arma de vanatoare a tatalui sau, pe care a incarcat-o si s-a jucat cu ea. In urma manevrarii gresite a armei, aceasta s-a descarcat accidental, fiind impuscat fratele copilului, in varsta de sapte ani. De asemenea, s-a stabilit ca parintii celor doi copii au plecat, marti dimineata, pentru a lucra pamantul pe care il detin in zona localitatii, lasandu-i acasa pe cei doi copii, in grija bunicii.

In urma verificarilor facute in baza de date a rezultat ca tatal este vanator si detinator legal de arma letala cu destinatia vanatoare, aceasta fiind pastrata la domiciliu conform conditiilor legale, se arata in comunicat. Medicii de la Lugoj au decis transportarea copilului impuscat la Spitalul Clinic de Urgenta "Louis Turcanu" din Timisoara, in vederea unei interventii chirurgicale.

Constanta: Militar ranit la manifestarile de Ziua Marinei, dupa ce o arma a explodat ... Seceta extrema: Fermierii din Covasna cer certificate de forta majora...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x