Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Lăcrămioara, o tânără de 29 de ani, a dispărut de acasă. Mama fetei se teme de ce e mai rău: ”A lăsat două bilete de adio!”

O tânără în vârstă de 29 de ani, din Vulcan, a dispărut de acasă, iar părinții ei nu mai știu nimic de ea de patru zile. Mai mult de atât, mama se teme de ce e mai rău, întrucât femeia a lăsat două bilete de rămas bun.

Lăcrămioara, o tânără de 29 de ani, a dispărut de acasă. Mama fetei se teme de ce e mai rău: ”A lăsat două bilete de adio!”

O femeie din Vulcan a alertat Poliția după ce fiica ei, Lăcrămioara Surdu, a dispărut de acasă pe 15 decembrie. De atunci, nimeni nu a mai putut să ia legătura cu ea.

”Femeia a precizat că a găsit, totodată, la domiciliu, două înscrisuri prin care fiica ei îşi lua rămas bun. Tânăra prezintă următoarele semnalmente: înălţime 1,55-1,60 m., păr de lungime medie, vopsit blond, faţa ovală, ochi albaştri, constituţie atletică, are tatuaje la încheietura mâinii drepte şi pe antebraţ, pe spate şi pe gât şi o greutate de circa 46 kg”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

În momentul în care a plecat de acasă, ea era îmbrăcată cu geacă de culoare crem și purta cizme negre din piele întoarsă, până la genunchi.

Recomandari