Antena Căutare

Lacul din "Paradisul Verde" al lui Cristian Tantareanu ar fi o adevarata bomba ecologica

Sunt tensiuni in "Paradisul Verde" al lui Cristian Tantareanu. Lacul din zona in care locuiesc multe persoane cunoscute ar fi o adevarata bomba ecologica. Acuzatiile vin din partea unui vecin care a dus apa murdara la analize. Tantareanu contesta rezultatele si sustine ca omul este doar rauvoitor.

Vecinul lui Tantareanu il acuza pe omul de afaceri ca polueaza lacul din Paradisul Verde. Si ca sa demonstreze ca are dreptate, vecinul miliardarului a facut si analize. Probele au aratat ca in apa exista amoniu, clor rezidual, nitrati, dar si alte substante toxice.

"S-au prevelat probe din lacul concesionat de dansul. Este mai poluat de doua ori decat fluviul Gange despre care se stie ca acolo se incinereaza si mortii si de aceea este poluat", spune Radu Stoica, vecinul furios.

Cristian Tantareanu nu se agita insa prea tare. E sigur ca scandalul i se trage de la un conflict mai vechi, pe care-l are cu acelasi vecin.

In Paradisul Verde locuiesc mai multe vedete. Printre cei care ar putea avea de suferit de pe urma poluarii lacului se numara cantareata Anca Turcasiu, antrenorii lotului feminin de gimnastica Mariana Bitang si Octavian Belu, atleta Gabi Szabo si inotatoarea Camelia Potec. Recent si fotbalistul Cristi Chivu si-a cumparat o vila luxoasa, chiar pe malul lacului Corbeanca.

Incasari record la Moastele Sfintilor Dumitru si Nectarie... Vremea se incalzeste incepand de miercuri. Temperaturile vor ajunge pana la 19 grade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x