Căutare Live

Lacul Stefanesti din Capitala, tomberonul cartierelor luxoase din zona

Lacul Stefanesti de la marginea Capitalei s-a transformat, din bazin piscicol, intr-o fosa imensa pentru cartierele de lux din apropiere. Zilnic, tone de substante toxice ajung in lac.In loc de matasea broastei, o pojghita verde, cu pete de un albastru intens acopera lacul Stefanesti de luni bune, iar pesti morti plutesc la suprafata.

Administratorul lacului a filmat acum cateva luni momentul in care o vidanja goleste incarcatura intr-unul dintre canalele care se scurg in lacul Stefanesti. Iar astfel de scene au loc de cateva ori pe zi.

Principalele surse de poluare raman orasul Otopeni si un complex rezidential din apropiere care isi varsa deseurile in canalele care se scurg in lac. Angajatii de Apele Romane au luat probe de pe lacul Stefanesti.

Pana in acest moment reprezentantii primariei din Otopeni si cei ai complexului rezidential nu au putut fi contactati.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Incasari record in acest weekend pe litoral: Vezi cat s-a cheltuit!... Lider local PDL, atacat in plina strada de doi barbati cu cagule pe fata...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri