Antena Căutare

Tot oraşul o plânge pe Larisa. A murit la 18 ani, împreună cu tatăl ei, în accidentul din Sibiu. Mama și sora ei sunt în stare gravă

Lacrimi de durere și de neputință pentru prietenii și cunoscuții Larisei, tânăra de 18 ani care a murit în cumplitul accident petrecut în Sibiu. Larisa n-a plecat singură la cer, ci alături de tatăl său, mort și el în impact. Au rămas în viață sora ei mai mică, dar și mama, ambele în stare gravă.

Lacrimi de durere și de neputință pentru prietenii și cunoscuții Larisei, tânăra de 18 ani care a murit în cumplitul accident petrecut în Sibiu. Larisa n-a plecat singură la cer, ci alături de tatăl său, mort și el în impact. Au rămas în viață sora ei mai mică, dar și mama, ambele în stare gravă, notează observator.tv.

"Pe un tronson în curbă la dreapta, un șofer, în vârstă de 45 de ani, din județul Mureș, care conducea pe sensul Mediaș – Sighișoara, a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar din sens opus de către un barbat în vârstă de 61 de ani, din județul Alba.", trasmit reprezentanții IPJ Sibiu. În urma impactului, a fost acroșată și mașina din spatele autoturismului condus de șoferul din Mureș.

Larisa și tatăl el au murit pe loc în urma impactului

În urma accidentului , au murit şoferul din Mureş şi o tânără de 18 de ani, fiica acestuia. De asemenea, au fost rănite grav o adolescentă de 16 ani şi o femeie de 45 de ani, tot din judeţul Mureş, pasagere în acelaşi autoturism, mamă și fiica. În mașina spulberată se afla întreaga familie, mama, tatăl și cele două fiice.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu a intervenit cu cinci ambulanţe SMURD şi un echipaj de descarcerare, acolo ajungând şi două ambulanţe de la Serviciul de Ambulnaţă Judeţean.

Sora cea mică a Larisei și mama lor au supraviețuit

Dintre răniţi, bărbatul de 61 de ani, șoferul celuilalt vehicul, a avut nevoie de descarcerare, fiind apoi preluat de un echipaj SMURD. El a suferit un traumatism la un picior.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean le-a preluat pe femeia de 45 de ani, cu traumatism toracic, şi pe adolescentă, care are traumatism cranio-cerebral, acestea fiind conştiente.

Foto: observator.tv

Un copil de trei luni, în stare gravă după ce mama lui l-a hrănit cu griș cu lapte! Greutatea anormală pe care o avea câ... Temperaturi record și fenomene meteo extreme! Ultimii patru ani, cei mai călduroși, din ultimii 139! Ce anunță meteorolo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x