Antena Căutare

Laura a murit lângă fetița ei, la nici o lună de la nuntă. Copila, în vârstă de șapte ani, se zbate între viață și moarte

Dublă tragedie, într-o localitate din Buzău. O tânără mamă a fost găsită fără suflare, întinsă în pat. Fetița ei, în vârstă de șapte ani, se luptă pentru viață, la Spitalul de Urgență Buzău.

Laura a murit lângă fetița ei, la nici o lună de la nuntă. Copila, în vârstă de șapte ani, se zbate între viață și moarte
Laura Lemnaru a murit intoxicată cu monoxid de carbon | Facebook/ Laura Elena Lemnaru

O femeie în vârstă de 26 de ani din satul Călţuna, comuna Smeeni, a fost găsită sâmbătă moartă şi copilul ei, în vârstă de şapte ani, se află în stare gravă la Spitalul judeţean Buzău, din cauza intoxicării cu monoxid de carbon de la sobă.

Potrivit şefului Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului judeţean Buzău, dr. Adrian Zoican, femeia a decedat din cauza intoxicării cu monoxid de carbon şi a fumului de la sobă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şeful UPU a menţionat că cei doi au fost găsiţi de vecini, alertaţi de soţul femeii, aflat la muncă în străinătate, deoarece familia nu îi mai răspundea la telefon.

Neputând să ia legătură cu Laura și neobservând nicio mișcare pe camerele de supraveghere, bărbatul și-a rugat vecinii să verifice locuința. Câteva minute mai târziu, temerile sale au fost confirmate, scrie Adevărul.

Femeia a fost găsită întinsă pe pat, fără suflare, dar copilul ei încă mai dădea semne de viață. Echipajul medical trimis de serviciul de Ambulanță nu a mai putut face nimic pentru a o salva pe femeie. Copila a fost transportată la Spitalul de Urgență Buzău.

ATM-urile din România au fost luate cu asalt de către polițiști. A curs cu amenzi de aproape două milioane de lei... Nike a lansat pantofi speciali pentru personalul medical. Compania se dresează „eroilor de zi cu zi”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x