Antena Căutare

Laura Nureldin şi Florin Căruceru prezintă Observator 17, de luni până vineri, de la ora 17:00, la Antena 1

Începând de astăzi, 2 decembrie 2021, la 5 după-amiaza, de luni până vineri, poveștile sunt inima noului Observator. Laura Nureldin și Florin Căruceru vor face echipă pentru o oră de știri despre oameni, în fiecare zi, de luni până vineri, la Antena 1.

Laura Nureldin şi Florin Căruceru prezintă Observator 17, de luni până vineri, de la ora 17:00, la Antena 1 Galerie
Laura Nureldin şi Florin Căruceru prezintă Observator 17, de luni până vineri, de la ora 17:00, la Antena 1 | Antena 1

Laura Nureldin, cunoscut autor de romane, şi-a început cariera de jurnalist în 2002 și face parte din echipa Observator din iulie 2020.

Noul proiect este contextul în care pasiunea pentru povești se împletește natural cu cea pentru știri: „De luni până vineri, în fiecare după-amiază, vă spunem povești despre oameni. Despre lume. Din lume. Despre lucruri pe care credeți că le cunoașteți, dar pe care vă invităm să le priviți și din alt unghi. Ca să le cunoașteți mai bine.

Asta se întâmplă când scriitorul de ficțiune se reîmprietenește cu știrile: încearcă să le facă, și pe ele, mai prietenoase cu dumneavoastră. Știu că o să reușim. În fond, cine spune că realitatea, oricât de urâtă sau de frumoasă, nu poate fi cel puțin la fel de captivantă ca o carte bună?”, spune Laura Nureldin.

Florin Căruceru, jurnalist, prezentator TV, fost Ambasador al Special Olympics România și fost sportiv de performanță s-a alăturat echipei Observator pentru acest proiect.

„Începuturile? Aș spune că mai degrabă nu-mi plac! Am avut parte de multe. De data asta, însă, e altceva. E un nou început care simt că a venit la momentul potrivit. Las în spate 20 de ani petrecuți în redacții de sport, stadioane și cabine de comentator. Mi-a fost mai ușor pentru că am întâlnit o echipă deschisă, profesionistă. Oameni care m-au făcut să mă simt binevenit în noua casă, în noul proiect. Nu-mi doresc decât să întregesc echipa. Să intru în cât mai multe din casele dumneavoastră și, cu rigoare dar și zâmbete, când se poate, să vă țin conectați la evenimentele zilei.”, a declarat Florin Căruceru.

Cătălin Oprișan, gazda celei mai urmărite emisiuni de sport online - as.ro - se alătură echipei și intră în rolul de povestitor din culisele marilor povești de succes din sport.

„Georges Plagino, primul sportiv român prezent la Jocurile Olimpice, în 1900, a concurat, la tir, pentru că era student la Paris și a fost rugat să reprezinte țara noastră, chiar dacă el nu era pregătit. Este acesta o poveste? Este! Fetele de la canotaj, din 2021, au primit lănțișoare de aur cu cercurile olimpice, ce au prevestit, parcă, medalia de aur. Sună a poveste? Sună!”.

„Săritura Iolandei Balaș, pagaia ruptă a regretatului Patzaichin, primul ”1.00” al Nadiei, penalty-urile lui Duckadam ori ”dansul” lui Hagi din SUA, toate acestea sunt povești ale sportului românesc. Indiferent de an, indiferent de competiție, indiferent de sportiv. Istorioare pe care nu avem voie să le uităm. Și pe care trebuie să le prezentăm, pe înțelesul tuturor. Poveștile din spatele podiumurilor.” - Cătălin Oprișan

Laura Nureldin, Florin Căruceru și Cătălin Oprișan le dau întâlnire telespectatorilor de luni până vineri, la Antena 1. „Oamenii și poveștile lor”, de joi, 2 decembrie 2021, ora 17.00.

OBSERVATOR. Despre Oameni. Știrile așa cum trebuie să fie.

https://observatornews.ro/

https://www.facebook.com/ObservatorAntena1

https://www.instagram.com/observatorantena1/?hl=en

https://www.tiktok.com/@observatorantena1?lang=en

Aspecte la care trebuie să fii atent atunci când vrei să cumperi un imobil în stadiu de proiect... (P) Ce tip de împrumut bani să iei pentru a renova o casă?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x