Lauren Mejia, influencerul care îi sfătuiește pe părinți să îi îmbrace pe copii doar în costum de baie neon, la plajă. Iată de ce

Lauren Mejia este o mamă influencer, cu peste 300.000 de urmăritori pe TikTok, care îi sfătuiește pe părinți să renunțe la costumele de baie pentru copii de orice culoare și să opteze doar pentru cele neon. Iată de ce acest lucru i-ar putea ajuta pe copii, în opinia ei.

Lauren Mejia, influencerul care îi sfătuiește pe părinți să îi îmbrace pe copii doar în costum de baie neon, la plajă. Iată de ce

Shutterstock

Lauren Mejia este mama unui copil și a explicat, pentru cei peste 300.000 de urmăritori de pe TiKTok, de ce ar trebui ca toți părinții să le aleagă copiilor lor doar costume de baie neon și să renunțe la celelalte, albastre și verzi, și nu numai.

Lauren Mejia, mama care îi sfătuiește pe părinți să îi îmbrace pe copii doar costume de baie neon, la mare. Iată de ce

Lauren Mejia este de părere că acele costume de baie neon ar putea fi de mare ajutor părinților în cazul în care s-ar întâmpla ceva rău copiilor lor și ar ajunge sub apă, în piscină, de exemplu. Într-un filmuleț postat pe TikTok, ea dă mai multe sfaturi părinților despre cum ar putea să procedeze vara aceasta, inclusiv acesta, a relatat The Sun.

"Nu cumpărați clasicele costume de baie albastre sau verzi, ci optați pentru unele NEON", a scris aceasta. "Sunt mult mai ușor de observat sub apă", a mai scris ea.

@lauren_mejia_

#babytips #baby #toddler #safety #psa #summer #BombPopAwards #AsSceneOnTubi #PrimeDayDealsDance #fypシ #mom #momhacks #babyhacks #safebaby #parents

♬ Good Vibrations - The Beach Boys

Costumele de baie albastre sau verzi sunt mult mai greu de văzut sub apă, în cazul în care copilul ar păți ceva rău, s-ar îneca și ar ajunge să rămână sub apă, așa că asta ar face intervenția părinților sau a salvamarilor și mai dificilă, crede Lauren Mejia, influencer cu peste 300.000 de urmăritori pe TikTok.

Lauren a făcut chiar și o demonstrație legată de asta, care se poate observa în filmulețul de mai sus, postat de ea pe TikTok, și s-a putut observa, într-adevăr, că un costum de baie bleumarin este aproape imposibil de văzut sub apă. În schimb, ea susține că o variantă mai bună ar fi costumele în culorile neon, spre exemplu, un portocaliu neon. E drept, a mai spus Lauren, portocaliul nu este o culoare preferată în mod normal de către băieți, care își aleg de cele mai multe ori culorile albastru sau verde, dar părinții i-ar putea convinge să le poarte.

De asemenea, au comentat alți utilizatori TikTok, îmbrăcămintea neon purtată de copii poate fi de mare ajutor și atunci când părinții îi duc în zone aglomerate, deoarece pot fi observați cu mai mare ușurință în cazul în care se pierd de aceștia, se arată în același articol din The Sun. De exemplu, când copiii merg în tabere, parcuri, acolo sunt de obicei mulți oameni și le-ar fi mai greu părinților lor să îi vadă în momentul în care aceștia se îndepărtează de ei.

Pe de altă parte, multe alte mame au comentat însă și i-au spus lui Lauren că au fost salvamari care le-au sugerat să opteze pentru culori închise ale costumelor de baie, fiind, de asemenea, utile.

"Mie mi-a spus un salvamar ca cei mici să poarte costume de baie închise la culoare la piscină", a scris cineva.

Ultimele știri