Antena Căutare

Laurențiu Duță a sesizat ANPC după ce a ajuns în spital! Nereguli grave descoperite de autorități: ”Nu respectau nicio regulă minimă de igienă!”

Laurenţiu Duţă, solistul trupei 3 Sud Est, a ajuns la spital în stare gravă, după ce a înghiţit o bucată dintr-o furculiţă de plastic. Tacâmul s-a rupt şi s-a blocat în esofag, aşa că artistul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Cântăreţul a sesizat Autoritatea pentru Protecţia Consumatorului, care a demarat controale şi a descoperit nereguli grave. Furculiţele de plastic pot fi un real pericol pentru consumatori, pentru că legea nu impune niciun standard pentru aceste tacâmuri, atrag atenţia inspectorii ANPC. 

Laurențiu Duță a sesizat ANPC după ce a ajuns în spital! Nereguli grave descoperite de autorități: ”Nu respectau nicio regulă minimă de igienă!” Galerie
Laurențiu Duță a sesizat ANPC

"MARE ATENȚIE la tacamurile din plastic, cu precădere la cele albe. Am comandat mâncare și în timp ce serveam, furculiță din plastic s-a rupt și o bucată ascuțită din ea s-a înfipt în esofag. Situația putea fi mai gravă dacă bucata de plastic ingerată ajungea în stomac și provoca o perforație intestinală.”, este aversmentul pe care solistul trupei 3 SUD EST l-a lăsat pe pagina de Facebook pentru toţi fanii lui. Artistul a ajuns la spital cu hemoragie, în stare gravă, dar a fost operat la timp. Inspectorii de la protecţia consumatorului confirmă pericolele.

”Vă arăt ce bucată s-a rupt și cât de ușor se rupe pentru că în cazul respectiv acest lateral a căzut. Pe acest pachet nu apare nici cine este producătorul ambalajului.”, atrage atenția Horia Constantinescu, președinte ANPC.

”Undeva într-o speluncă, câțiva oameni care munceau destoinic fără să respecte fără cea mai mică brumă de normalitate Făceau aceste pachețele, le puneau în punguță cu mâna goală, puneau șervețelul care poate fi pe masa unui copil transmițând orice eventuală boală.”, a dezvăluit președintele ANPC.

Laurenţiu Duţă, de urgență la spital după ce a înghițit bucăți dintr-o furculiță. Artistul de la 3 Sud Est a intrat direct în sala de operații

Activitatea firmei verificate a fost suspendată pentru următoarele şase luni de zile. Dar inspectorii ANPC au intrat deja într-o vânătoare a acestor producători de tacâmuri de unică folosiţă.

Chiar dacă din anul 2021 produsele din plastic de unică folosinţă ar trebui interzise la nivel european, inspectorii ANPC au notificat Comisia Europeană pentru că momentan nu există niciun standard de calitate a plasticului. Dar între timp, mii de români sunt expuşi acestui pericol zi de zi.

Zece români, arestați în Franța după ce au comis zeci de jafuri. Infractorii atacau camioanele în mers, la viteze uluito... 29 de familii şi-au pierdut copiii în Gara de Nord, în 2019!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x