Antena Căutare

Leacurile minune, păcăleală pentru naivi! Cât de periculoase sunt unele suplimente alimentare

Leacuri minune şi pilule care te vindecă şi de boli de care nu suferi. Este oferta-şoc cu care unii specialişti fără diplome scot bani grei din buzunarele românilor naivi şi bolnavi.

Leacuri minune şi pilule care te vindecă şi de boli de care nu suferi. Este oferta-şoc cu care unii specialişti fără diplome scot bani grei din buzunarele românilor naivi şi bolnavi. Promit vindecare rapidă, dar în realitate vând doar iluzii, pe care românii le plătesc cu 200 de milioane de euro în fiecare an. Adevăraţii specialişti ne avertizează însă că pastilele aşa zis miraculoase ne pot face mai mult rău decât bine.

Vindecătorul de ocazie nu doar că îşi laudă marfa, dar garantează că produsele sunt eficiente 100% pentru că le-a testat şi el. Vinde leacurile miraculoase pe internet şi la colţ de stradă, iar afacerea merge strună. Un singur flacon costă 25 de lei.

Minerale aduse tocmai din Cosmos şi pilule care te vindecă şi de bolile de care nu suferi. Toate se vând aproape la liber în ţara noastră, iar românii aruncă bani grei pe ele. Cam 200 de milioane de euro în fiecare an.

Iar dacă tratează sau nu, nimeni nu ştie cu adevărat. Astfel de tratamente care vindecă totul peste noapte nu au la bază studii ştiinţifice şi nici teste. Sunt trecute în categoria suplimentelor alimentare şi astfel au liber la vânzare. Iar specialiştii ne avertizează că în multe cazuri beneficiile prezentate pe etichetă rămân doar acolo.

Aceste produse nu sunt medicamente, iar cumpărate din surse dubioase şi consumate fără noimă pot duce la boli grave. Există şi cazuri în care consumul de astfel de pastile a dus chiar la comă. Suplimentele alimentare pot avea însă şi efecte benefice asupra organismului. Dacă sunt luate cu recomandarea medicului şi nu ca tratament, ci doar ca adjuvant în prevenirea unei boli.

Răsturnare de situaţie în Jaful secolului! Hoţii de tablouri susţin că ar fi avut complici olandezi... Un brad bătrân de 125 ani a fost îmbodobit în centrul Braşovului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x