Antena Căutare

S-a votat și a devenit oficial! Românii nu vor mai fi nevoiți să piardă ore întregi pentru certificarea unui simplu act!

Schimbare radicală care ar putea să fie cea mai bună veste pentru milioane de români, care așteaptă un astfel de moment de zeci de ani!

Schimbare radicală care ar putea să fie cea mai bună veste pentru milioane de români, care așteaptă un astfel de moment de zeci de ani!

Instituţiile administraţiei publice nu vor mai fi obligate să folosească ştampila pentru unele documente destinate cetăţenilor sau altor instituţii. Un proiect de lege în acest sens a fost adoptat astăzi de Camera Deputaţilor în calitate de for decizional. Iniţiatorul legii, senatorul USR Cristian Ghica, susţine că fără ştampilă documentele vor putea circula mai uşor, în format digital şi că totul va putea fi trimis şi primit online, cu semnătură electronică. Vor ramâne în uz doar parafele speciale, cele care sunt stabilite prin legi precise, cu instrucţiuni clare de utilizare, scrie romania-actualitati.ro.

Au jefuit o casă imediat după ce proprietarii au murit într-un tragic accident! Ce pedeapsă au primit cei trei tineri... Și-a înjunghiat soția în gât, fără nici un fel de sentiment, pentru că nu i-a făcut friptură și salată de beuf!...
Alimentul puternic inflamator pe care românii îl consumă aproape zilnic. E gustos, dar îngrașă
Pe lângă nutrienții precum proteinele și fibrele, carbohidrații sunt o parte importantă a...
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023. Capricornii trec printr-o perioadă productivă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023 spune că nativii din zodia Capricornului trec printr-o...
Parteneri
Jeleu de zmeură. Gem de zmeură fără semințe, perfect pentru prăjituri
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x