Antena Căutare

UPDATE! Legea care prevede eutanasierea cainilor maidanezi a fost adoptata

Eutanasierea cainilor a fost adoptata, dupa ce legea a fost votata in Parlament, cu 266 de voturi pentru, 23 impotriva si 20 de abtineri


Potrivit legii, cainii neadoptati in termen de 14 zile vor fi eutanasiati. Revendicarea cainilor si adoptarea lor dureaza fiecare cate sapte zile. Deputatii au votat astazi actul normativ, in Parlament.

In sala de plen au fost prezenti si 44 de reprezentati ai ONG-urilor care militeaza pentru protectia animalelor, care au scandat lozinci impotriva parlamentarilor. Acestia au parasit sala in momentul discursurilor deputatilor.

Alti peste 250 de reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale si iubitori de animale s-au adunat inca de marti dimineata in Parcul Izvor, pentru a protesta fata de eutanasierea cainilor comunitari. Strigatele iubitorilor de animale s-au auzit sub geamurile Parlamentului, atunci cand alesii au adoptat Legea cu 266 de voturi pentru, 23 impotriva si 20 de abtineri.

Vremea cu Flavia Mihasan: "In nord va ploua, iar in restul tarii vom avea parte de vreme buna"... Nu le canta din struna! Proteste indite, cu concerte de muzica intrumentala, in Piata Universitatii!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x