Antena Căutare

Leii vanduti ilegal de afaceristul Dorin Soimaru, in atentia Garzii de Mediu

Autoritatile reactioneaza in cazul leilor vanduti ilegal, caz prezentat in exclusivitate de Observator. Garda de Mediu va verifica, maine, gradina zoologica privata detinuta de controversatul om de afaceri Dorin Soimaru. Inspectorii au ramas uimiti de imaginile filmate cu o camera ascunsa de reporterii Observator. In schimb, mama lui Soimaru este mandra de afacerea baiatului.

Dorin Soimaru este un personaj controversat in zona Moldovei. Numele sau a fost implicat in mai multe scandaluri. In urma cu sapte ani, si-a transformat propria ograda in gradina zoologica. Prima gradina zoologica privata din Romania. Si, din cate se pare, paravan pentru trafic cu animale salbatice. Mama omului de afaceri este, insa, foarte mandra de afacerea fiului ei.

Vecinii au pareri impartite despre gradina zoologica din comuna lor.

Dupa ce reporterii Observator au demonstrat, ieri, ca Soimaru vrea sa vanda lei si crocodili unor persoane fara autorizatie, autoritatile s-au autosesizat si vor lua masuri. Legea din Romania interzice comercializarea animalelor salbatice.

“Dimineata, ne-am autosesizat in urma declaratiilor facute pe postul Antena 1 de catre un coleg de al dvs legate de acest obiectiv. Este planificat pentru ziua de maine controlul la Ilisesti”, spune Adriana Iordache, sef la Garda de Mediu Suceava.

Iar inspectorii sanitar-veterinari au recunoscut ca, desi omul de afaceri are anunturi pe internet cu crocodili de vanzare, animalele nu apar pe listele de evidenta.

Dorin Soimaru a devenit cunoscut dupa ce a aparut cu animalele sale alaturi de Nicolas Cage, in filmul Ghost Rider II.

O femeie de 92 de ani s-a trezit ca are datorii la stat de aproape 10.000 de lei... Om de afaceri din Deva, mort in urma unui accident auto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x