Căutare Live

Lemn în valoare de aproape 950.000 de lei, confiscat în urma unei acţiuni în judeţul Suceava. Au fost verificaţi 15 agenţi economici şi s-au dat 34 de amenzi

Peste 3.000 de metri cubi de material lemnos, în valoare de aproape 950.000 de lei, au fost indisponibilizaţi în urma unei acţiuni desfăşurate de Poliţia Română şi specialişti silvici, timp de 4 zile, în judeţul Suceava. Au fost verificaţi 15 agenţi economici şi s-au aplicat 34 de amenzi.

”În perioada 2 – 5 iunie a.c., poliţiştii Direcţiei de Ordine Publică – Serviciul Protecţia Fondului Forestier şi Piscicol, împreună cu poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Suceava, Maramureş, Neamţ, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Mureş, Covasna şi Vrancea, au acţionat în judeţul Suceava, pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor din domeniul silvic. Acţiunea a vizat atât combaterea tăierilor fără drept de arbori din fondul forestier naţional, cât şi verificarea respectării dispoziţiilor legale de către agentii economici pe linia achiziţiei, depozitării, prelucrării şi comercializării materialelor lemnoase”, a transmis, vineri, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că au fost verificaţi 15 agenţi economici cu obiect de activitate în domeniul forestier.

Poliţiştii au aplicat 34 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 144.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice şi au constatat o infracţiune de evaziune fiscală, prevăzută de Legea 241/2005 (omisiunea înregistrării în tot sau în parte a evidenţierii în actele contabile ori în alte documente legale a operaţiunilor comerciale realizate sau a veniturilor realizate).

Totodată, au fost dispuse măsuri complementare de confiscare a 3.101 mc de material lemnos, în valoare totală de aproximativ 943.000 de lei.

Sursa: news.ro

Marcel Vela anunţă că a cerut Jandarmerei să retragă toate propunerile pe care le-a făcut cu privire la desfăşurarea adu... Momentul dramatic în care un polițist e incendiat în timpul unui protest. Atenție, imagini care te pot afecta emoțional!...
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Parteneri
Beneficiile consumului de gutui. De ce recomandă nutriționiștii să le incluzi în dieta ta
Catine.ro
Ultimele știri
x