Antena Căutare

Leo de la Strehaia audiat în dosarul fiului său. Acesta este cercetat pentru înșelăciune cu aparate de aer condiționat

Leo de la Strehaia este audiat, joi, de poliţiştii din Bucureşti în dosarul în care fiul său este cercetat pentru înşelăciune cu aparate de aer condiţionat. Prejudiciul este estimat la 300.000 de lei, iar poliţiştii suspectează că şi Leo de la Strehaia ar fi implicat.

”În continuarea cercetărilor în dosarul de înşelăciune instrumentală de Serviciul de Investigarea Criminalităţii Economice a Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, la sediul subunităţii de poliţie este audiat un bărbat de 42 de ani, faţă de care există suspiciunea rezonabilă că ar fi implicat în cauză”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Surse judiciare au precizat pentru News.ro că bărbatul audiat este Leo de la Strehaia.

Audierile au loc în acelaşi dosar în care fiul lui Leo de la Strehaia este cercetat pentru înşelăciune.

Fiul lui Leo de la Strehaia şi încă un bărbat au fost reţinuţi, în noaptea de luni spre marţi. Cei doi, susţinând că sunt reprezentanţii unor firme, au determinat o societate comercială să livreze 150 de aparate de aer condiţionat, producând un prejudiciu de 300.000 de lei.


Sursa : news.ro

Trei copii dintr-un centru de plasament din Vaslui, bătuți cu sălbăticie! Unul dintre ei a fost lovit în cap cu un cioca... Urșii înspăimântă oamenii în Argeș! O soluție propusă de prefect iscă mari controverse. „Se practică în Europa” - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x