Căutare Live

Lewis Hamilton își vinde casa pentru 52 de miloane de euro. "N-am dormit nicio noapte acolo!"

Pilotul de formula 1, Lewis Hamilton, și-a scos la vânzare casa din Manhattan, în valoare de 52 de milioane de euro. Locuința este aparent nefolosită, întrucât sportivul a declarat că nu a dormit nici măcar o noapte în ea, din cauza programului extrem de încărcat din F1.

Lewis își vinde casa în care nu a dormit niciodată.

Casa a fost achiziționată în 2018 pentru suma de 44 de milioane de euro și este dotată cu șase băi, piscină, bucătărie exterioară, bibliotecă etc. În zonă mai locuiesc și alte nume mari din diverse industrii, în special din cea a filmului.

Citește și: Max Verstappen: Lewis Hamilton este foarte bun. Poate unul dintre cei mai buni, dar nu este Dumnezeu

Astfel, cel care va cumpăra casa lui Lewis Hamilton va fi vecin cu vedete precum Justin Timberlake, Ryan Reynolds, Bella Hadid, Jennifer Lawrence sau Jake Gyllenhaal.

Lewis Hamilton a cucerit în stagiunea trecută al șaselea titlu mondial din Formula 1 (2008, 2014, 2015, 2017, 2018 și 2019).

În momentul de față, britanicul se află pe locul doi în topul piloților cu cele mai multe trofee, după germanul Michael Schumacher, cu șapte astfel de distincții.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri