Căutare Live

Lewis Hamilton își vinde casa pentru 52 de miloane de euro. "N-am dormit nicio noapte acolo!"

Pilotul de formula 1, Lewis Hamilton, și-a scos la vânzare casa din Manhattan, în valoare de 52 de milioane de euro. Locuința este aparent nefolosită, întrucât sportivul a declarat că nu a dormit nici măcar o noapte în ea, din cauza programului extrem de încărcat din F1.

Lewis își vinde casa în care nu a dormit niciodată.

Casa a fost achiziționată în 2018 pentru suma de 44 de milioane de euro și este dotată cu șase băi, piscină, bucătărie exterioară, bibliotecă etc. În zonă mai locuiesc și alte nume mari din diverse industrii, în special din cea a filmului.

Citește și: Max Verstappen: Lewis Hamilton este foarte bun. Poate unul dintre cei mai buni, dar nu este Dumnezeu

Astfel, cel care va cumpăra casa lui Lewis Hamilton va fi vecin cu vedete precum Justin Timberlake, Ryan Reynolds, Bella Hadid, Jennifer Lawrence sau Jake Gyllenhaal.

Lewis Hamilton a cucerit în stagiunea trecută al șaselea titlu mondial din Formula 1 (2008, 2014, 2015, 2017, 2018 și 2019).

În momentul de față, britanicul se află pe locul doi în topul piloților cu cele mai multe trofee, după germanul Michael Schumacher, cu șapte astfel de distincții.

Băiat de 12 ani, la spital după ce a căzut de la înălţime, peste o balustradă, la Liceul de Arte din Braşov... Consiliul Judeţean Tulcea a cumpărat peste 35.000 de măşti medicale, în valoare de 200.000 de lei, pentru un oraş din Ch...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri