Antena Căutare

Liceul în care nimeni nu a luat BAC-ul în ultimii șapte ani! Examenul maturității, un hop de netrecut pentru șapte generații întregi de absolvenți!

Nu o dată, bacalaureatul se transformă într-un examen care le dă serios de furcă elevilor români. Un caz cu totul aparte îl reprezintă situația dintr-un liceu din Banat unde din 2010, niciun absolvent nu a reușit să ia o notă de trecere. 

Nu o dată, bacalaureatul se transformă într-un examen care le dă serios de furcă elevilor români. Un caz cu totul aparte îl reprezintă situația dintr-un liceu din Banat unde din 2010, niciun absolvent nu a reușit să ia o notă de trecere.

Bacalaureatul din interbelic: o vară întreagă de 26 de teste din astronomie, Balzac, Cicero, științe naturale. Examenul care maturiza orice elev!​

Cu toate astea, în toamnă s-au înscris din nou elevi la Liceul Tehnologic Agricol din comuna Orțișoara din județul Timiș, deși șansa de a visa la o facultate e practic nulă. Potrivit presei locale, vina ar fi undeva la mijloc: dascălii spun că elevii sunt dezinteresați, în timp ce elevii nu se simt motivați și pregătiți și din cauza profesorilor. În plus, se pare că absolvenții preferă să nu se prezinte la probele bacalaureatului, în acest caz, șansa de a promova examenul fiind practic nule.

Liceul în care nimeni nu a luat BAC-ul în ultimii șapte ani! Examenul maturității, un hop de netrecut pentru șapte generații întregi de absolvenți!

În 2017, pentru al șaptelea an consecutiv, niciun elev de la Liceul Tehnologic Agricol din comuna Orțișoara din județul Timiș nu a promovat examenul de Bacalareat. Elevii nici nu s-au mai prezentat la BAC, după cum rezultă din informațiile publicate de Ministerul Educației Naționale pe siteul bacalaureat.edu.ro.

9 elevi ar fi trebuit să susțină examenul de Bacalaureat la liceul din Orțișoara, o comună cu 4.190 de locuitori din județul Timiș. Însă niciunul dintre elevi nu s-a prezentat la niciuna dintre probele scrise (Limba și Literatura Română, Matematică sau Biologie vegetală și animală).

Liceul Tehnologic Agricol din comuna Orțișoara a mai apărut în presă și în anii trecuți, tot după ce niciun absolvent de clasa a XII-a de aici nu a reușit să promoveze examenul de Bacalaureat.

În 2016, 8 elevi au terminat clasa a XII-a la acest liceu, însă niciunul dintre ei nu a luat notă de trecere.

În 2018, au avut loc deja problele de competențe digitale ale examenului de bacalaureat.

Veste uriașă pentru românii fără venituri! Schimbare majoră privind plata contribuțiilor sociale!... Principele Nicolae, surprins la Mănăstirea Curtea de Argeş! Ce pune la cale nepotul regelui Mihai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x