Căutare Live

E oficial! În următoarea perioadă, toți românii vor fi „contactați” de ANAF, prin intermediul Poștei Române

În următorii ani, ANAF vrea să trimită notificări tuturor cetățenilor români plătitori de taxe. Licitația organizată de ANAF pentru servicii poștale și de curierat rapid a fost câștigată de Poșta Română.

În următorii ani, ANAF vrea să trimită notificări tuturor cetățenilor români plătitori de taxe. Licitația organizată de ANAF pentru servicii poștale și de curierat rapid a fost câștigată de Poșta Română.

În următorii 4 ani, notificările și deciziile de impunere emise de ANAF vor fi livrate contribuabililor prin intermediul Poștei Române, instituția câștigând licitația organizată de Fisc.

Contractul pentru care s-a desfășurat licitația va avea o valabilitate de patru ani, având o valoare estimată de 145,47 miloane de lei, fără TVA.

Din valoarea totală a contractului, 144,85 milioane de lei, fără TVA, sunt destinate trimiterilor poștale interne cu caracter regular, cu scopul transmiterii către contribuabili a actelor administrativ-fiscale.

Pe perioada contractuală, se estimează că vor fi trimise 57,6 milioane de trimiteri, cu o medie de 14,4 milioane de notificări anual. Potrivit datelor INS, populația României este de 19,5 milioane, ceea ce înseamnă că minorii vor fi singurii ce nu vor primi notificări de la ANAF.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Ipoteză șoc: nu ar mai fi bani de pensii și salarii. Ministrul Muncii a adresat zvonurile: „Mai bine încuiem ţara şi ple...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri