Antena Căutare

Lidl România, avertisment pentru clienți în legătură cu o tentativă de fraudă online! Dacă primești acest mesaj, șterge-l imediat! 

Lidl România reacționează după ce a apărut o nouă tentativă de fraudă online, care circulă pe canalele online, inclusiv pe Facebook şi pe WhatsApp.

”Oferta „NOI OFERIM VOUCHER GRATUIT 500$ PENTRU A SĂRBĂTORI CEA DE-A 11-A ANIVERSARE” redirecţionează utilizatorii către site-ul www.lídl.eu/anniversary, o pagină web care nu aparţine Lidl România sau partenerilor săi”, se arată în comunicat.

Compania sfătuieşte utilizatorii să nu acceseze link-ul respectiv.

”Acest demers nu este organizat de către Lidl România, iar compania se distanţează ferm de asemenea modalităţi de promovare, luând toate măsurile necesare pentru a împiedica răspândirea acestei tentative de fraudă”, se arată în comunicat.

Lidl România recomandă clienţilor care vor să vadă ofertele companiei sau să se înscrie la concursuri organizate de către retailer să acceseze doar link-urile găzduite de către website-urile www.lidl.ro, surprize.lidl.ro sau de către canalele oficiale de social media.

Nu este prima dată când marile lanțuri de hipermarketuri au fost ținta unor fraude. Același mesaj a circulat, pe rețelele de socializare și în numele Carrefour ori Kaufland. Atunci, însă, Facebook a blocat mesajul respectiv.

Vremea pe două săptămâni. Prognoza meteo anunță schimbări dramatice... Deznodământ surpriză în cazul fetei de 14 ani, dispărută din Timişoara de o săptămână. Ce s-a întâmplat cu tânăra!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x